Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +humor -nějak jsem si té Gwyneth a Orlanda nevšiml, opravdu tam hrajou?/// Tak já nevím. Na tenhle film jsem se aji tešil, jeho hodnocení není špatné, jenže já měl chuť to po 20ti minutách vypnout. Naprosto mě to nebavilo. Postavám jsem nerozuměl. Byl jsem celkem otráven a znuděn. A tenhle stav trval zhruba do poloviny filmu. Potom už jsem tomu přišel na chuť a začalo mě to i bavit a docela aji chápu co je na tom film tak hezkého. Přesto mám smíšené pocity a vidím to na slabé tři./// Celkem 53%/// ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Blbosť s celkom nezmyselným dejom o probléme povedať jednu súvislú vetu, po ktorej by celý film musel skončiť. Tak sa to naťahuje až do omrzenia, jediné čo neomrzí je Brittany viackrát predvádzajúca spodné prádlo. Nič iné ma na filme nezaujalo, viaceré homosexuálne zápletky nemajú v sebe ani trochu vtipu. ()

Reklama

demovka 

všechny recenze uživatele

Film pro ženy a snad i homosexuály. Rozhodně není pro muže, kteří nesnášejí konverzační komedie a preferují akční filmy. Brittany Murphy považuji za jednu z nejlepších hereček poslední doby a v tom filmu je moc hezká.Hraje zmatenou a aktivní mladou ženu, která stále přemýšlí o láce a partnerství, snaží se dohodit každému někoho, jen na sebe nemyslí. Toho, kdo je zamilovaný do ní, považuje za homosexuála - Paul. Tím vzniká mnoho komických situací. Dotyčný neví, jak z toho ven, když pokaždé, když se jí to snaží vyvrátit, ona ho předežene s další přívalem akčních zážitků. Paul nakonec musí domů kvůli vízu a tudíž je řada na ni, aby vzala rozum do hrsti. ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

zase taková pohroma to nebyla... hlavně ke konci, když se film snaží sám sebe obhájit, proč byl tak natočený...a proč tam vlastně žádný velkolepý konec není... každopádně, zápletka byla chabá až hrůza, už zhruba od 38. minuty byli všichni a všechno prostě průhlední... tři hvězdičky za "poctivou" romantiku. a nedejte se zmást tou gwyneth paltrow uvedenou na druhé pozici v obsazení, i s orlandem se objeví až na úplném konci...B-) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Neposedná až skotačivá komedie, která je v hloubi duše přesvědčená, že si díky vtipným dialogům od začátku až do konce vystačí s rozverným, afektovaným, maličko infantilním poskakováním a vstřícným, pozitivně laděným hihňáním. Nemůžu říct, že by se nesnažila o určitou inovaci v rámci žánru - a chvílemi dokáže být i bezprostřední a milá, na druhou stranu se nevyhne ani laciným scénkám s nádechem trapnosti. V závěru jakoby jí došly nápady, takže se nakonec uchýlí k osvědčeného schématu ... a má to za sebou. P.S.: Brittany Murphy alias Emily "Jacks" Jackson bych nejraději vyměnila, neboť mi k srdci nepřirostla - a milému Santiago Cabrerovi v roli Paola bych s chutí odebrala svatozář ... a odložila ji někam mezi nepotřebné kostýmy a rekvizity. Možná by potom byl výsledek vyváženější ... možná by mě i přesvědčil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama