Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Famózní role famózní herečky Brittany Murphy. Upřímně mám strašně ráda tenhle žánr a pojetí příběhu. Britalntní výkony a vtipné monology hlavních i vedlejších postav - mimo jiné mě pobavila scéna jak Tellulah čte svoji báseň :-D. Nejvíc si cením odkazu na Breakfast at Tiffany´s ,který scénáristé zanechali, protože po zhlédnutí tohoto filmu jsem se konečně donutila se na něj podívat a nelitovala jsem :-). Považuji tento film za asi nejlepší roli Brittany. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pěkná, svižná, romantická komedie, která "jen" dobře pobaví. Pohodovka, která neuráží, je vtipná a má kouzlo. Nepronášejí se tady hlubokomyslné pravdy, ale o to více má vtipu. Jednoduchý děj o lásce a spoustě nedorozumění nepřináší nic převratného, co by tu ještě nebylo. Naopak všechno už tu bylo. Přesto se mi tento film moc líbil a případné repríze se rozhodně nebudu bránit. Nápad na závěr s Gwyneth Paltrow a Orlandem Bloomem byl výborný!!! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní romcom. Pokud hledáte tip na večer a máte nakoukáno většinu profláklých romcomů, tohle by pro Vás mohla být správná volba. Věřím, že hlavně partnerkám/přítelkyním se to bude hodně líbit. Brittany Murphy je tu hodně cute (škoda jí....) Překvapivě tu není otravná obligátní gay vložka a vzhledem k ději je i dost na místě. Hodně sympatická je hra se 4. bariérou, přímo jí to neprolamuje, ale párkrát to na ní hodně sympaticky zaklepe. Hodně fajn jsou 2 camea v závěru. :-) Pokud máte (jako já) rádi Notting Hill a Snídani u Tiffanyho, tak tady si přijdete na své. V některých scénách to na ně vyloženě naráží a cituje. Za mne hodně velké překvapení. 7/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama