Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvěle střelená romantická komedie :) Hlavní hrdinka Jacks v podání Brittany Murphy (RIP) je občas na facku, ale je roztomilá, a ať se mi snaží scénáristi namluvit, co chtějí, Paolo prostě jako gay vypadá :D Líbí se mi, že si tam pořád dělají legraci z toho, že tohle a tohle by se stalo jinak, kdyby to bylo ve filmu. Líbí se mi, jak zparodovali konec, ať žije americký romantický film. Ještě že jsem od začátku nevěděla, že tam Orlando bude mít jen takový štěk. Poprvý jsem si to totiž pustila kvůli němu a naštěstí mě film tak zaujal, že jsem na něj zapomněla, ale na konci jsem uvědomila, že jsem ho tam vlastně předtím vůbec nezahlédla. All in all, jednu * dávám asi za skvělé prostředí Londýna, ale líbilo se mi to :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní romcom. Pokud hledáte tip na večer a máte nakoukáno většinu profláklých romcomů, tohle by pro Vás mohla být správná volba. Věřím, že hlavně partnerkám/přítelkyním se to bude hodně líbit. Brittany Murphy je tu hodně cute (škoda jí....) Překvapivě tu není otravná obligátní gay vložka a vzhledem k ději je i dost na místě. Hodně sympatická je hra se 4. bariérou, přímo jí to neprolamuje, ale párkrát to na ní hodně sympaticky zaklepe. Hodně fajn jsou 2 camea v závěru. :-) Pokud máte (jako já) rádi Notting Hill a Snídani u Tiffanyho, tak tady si přijdete na své. V některých scénách to na ně vyloženě naráží a cituje. Za mne hodně velké překvapení. 7/10 ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama