Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy s tmavými vlasy mě naprosto ohromila :) Neskutečně moc jí to seklo a ta role pro ni byla jako ušitá :) Film se mi moc líbil hlavně různorodostí - ať už se jedná o sociální začlenění ve společnosti, tak celkové postoje lidí. Každá postava měla něco do sebe a hlavně už po pár minutách jsem věděla, že to bude zajímavé :) Je tam plno dobrých hlášek - třeba hned v počátku: "Já jsem anglická královna!" :D Skvělé kostýmy, výborně ujetá nejlepší kamarádka, která když je totálně mimo, tak vyvádí zajímavé věci :D :D Naprosto mě dostala minirolička Stephanie Beacham :D "Ty sis mohla vzít aspoň něco" :D :D Na závěr skvěle zakomponované znázornění životního příběhu na filmovém plátně, kdy se tam opravdu povedlo přivést světově proslulé herce a tím to má ještě víc speciální šmrnc :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Famózní role famózní herečky Brittany Murphy. Upřímně mám strašně ráda tenhle žánr a pojetí příběhu. Britalntní výkony a vtipné monology hlavních i vedlejších postav - mimo jiné mě pobavila scéna jak Tellulah čte svoji báseň :-D. Nejvíc si cením odkazu na Breakfast at Tiffany´s ,který scénáristé zanechali, protože po zhlédnutí tohoto filmu jsem se konečně donutila se na něj podívat a nelitovala jsem :-). Považuji tento film za asi nejlepší roli Brittany. ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Vlastně lehce stravitelná chuťovčička, kterou a by jste si ji užili musíte vnímat jen na půl. Sem tam nějaký ten telecí nápad pěkně sekne s nějakou postavou, ohrané triky sou snad na každém kroku, snímek je lehce předvídatelný, ale nic mu neubírá na krásné a veselé atmosféře. Brittany Murphy je dost dobrá šťabajzna a nelze od ní odtrhnout oči. Vyškrtal bych z toho ty momenty typu: ,,život není film!" - a vůbec všechny tyhle kecy a bylo by to v cajku. -5/10- ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Romantická komedie, která si utahuje ze žánru i ze sebe samé, homosexuálové nejsou jen uječené postavičky v růžovém, Brittany Murphy je k sežraní a cameo Orlanda Blooma a Gwyneth Paltrow stojí za to. Nic revolučního, ale štiplavý humor a příjemné obsazení stačí, abych si film užil. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se tato roztomilá americká komedie hodně líbila. Asi to bylo i pohodovou atmosférou s přítelkyní. Ale co? Celkem originální námět, pohotové a vtipné dialogy a pohled na lásku a vztahy zase trochu odlišný. Sice tu na můj vkus byla hrozně moc gayů - nic proti nim, ale to vykopenzovala pořád krásná a na obálce fakt sexy B. Murphy! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama