Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tá podzápletka s najlepším super chápajúcim homosexuálnym kamarátom a jeho hľadaním toho pravého bola neskutočne otravná. Producenti zrejme myslia úplne na všetkých, nech majú plnšie kiná. Nie som rozhodne homofób, skôr by som sa na mieste tejto menšiny cítil urazený, že túto tému takto bagatelizujú a snažia sa všemožne na nej zarobiť. Palthrow a Bloom sú tu pár sekúnd na konci, nenechajte sa oklamať titulkami. ()

jujec 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, který si umí dělat legraci sám ze sebe (myšleno z romantických filmů). Zejména scéna s O. Bloomem a G. Paltrow je krásnou ukázkou, jaký je rozdíl mezi životem a filmem. Ale stejmě ně nejvíc dostalo, když hlavní hrdinka v taxíku řekne: "Kdyby to bylo ve filmu, tak v této situaci hrají housle," a náhle zvuk houslí, který do té doby scénu podkresloval, zmizí... Tyto drobné vtípky jsou velmi příjemný bonus. ()

Reklama

Mischko 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se dívala na karikaturu romantických komedií, která se ovšem podle očekávání zvrtla a oni si padli do náručí. Tedy tak jednoduché to zase nebylo, člověk si může jen domýšlet, jestli to pravé padnutí bylo stejně stylové jako Gwynethino a Orlandovo, protože všechna závěrečná romantika se v duchu celého filmu odbyla slovy "Praskla mi voda...". Tradiční prvky a lá Deník Brigitte Jonesové se urychlily, polemiky o lásce nedaly prostor patosu a hlavní postava neiritovala přehnanou citovou či společenskou neschopností. Happy end sice asi nikoho nerozbrečí, ale je to konečně závan nového větru mezi ohraná schémata. Láska a jiné pohromy má snad všechny prvky britské romantické komedie (postavy, hudba, dialogy), ale konečně vybočuje a člověka nenudí. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se tato roztomilá americká komedie hodně líbila. Asi to bylo i pohodovou atmosférou s přítelkyní. Ale co? Celkem originální námět, pohotové a vtipné dialogy a pohled na lásku a vztahy zase trochu odlišný. Sice tu na můj vkus byla hrozně moc gayů - nic proti nim, ale to vykopenzovala pořád krásná a na obálce fakt sexy B. Murphy! ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama