Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tak na takovýhle film jsem čekal od Návratu do budoucnosti! V rámci možností je to v podstatě perfektní, protože ač se to nezdá, tak se to celé docela uspokojivě vyřeší. Už prvních pár minut diskuze v hospodě mě totálně nadchlo, a to se pak ještě asi půl hodiny jen stupňovalo! Tohle je perfektní ukázka toho, že na zábavný, zajímavý film není třeba hereckých hvězd a 200 milionový rozpočet, ale především chytrý scénář. Jsem nadšen. Samozřejmě pokud divák nezná rozdíl mezi Star Wars a Star Trek, asi nemá moc cenu, aby se na to díval. PS: Když nad tím bude divák opravdu důkladně přemýlšlet, tak to nakonec přestane dávat smysl, ale kdo by to dělal... ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce anglicky šialené dielko. Traja ústrední týpkovia mi boli všetci do jedného sympatickí, absolútne všetko som im uverila a riadne ma takto zavčas rána pobavili. Základné pravidlá pri cestovaní v čase: "Don't kill anything, don't fuck anything". Kombinácia mne srdcu blízkych prvkov zafungovala a Defaultovna má novú obľúbenú komédiu. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

12 opic v hospodě po několika rundách. Nakonec překvapivě výrazně méně komediální a mnohem chytřejší než by se zpočátku zdálo (až do momentu s jukeboxem, vše poté je důvod proč jsem málem šel s hodnocením ještě o chlup níže). Pivko a mikina s kapucí jsou u sledování stejně nezbytnou výbavou jako ručník při čtení Stopařova průvodce po galaxii. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Britskej humor - co byste chtěli... Trošku Monnthypythonovské, ale ne ad absurdum...Nedejte se odradit začátkem. Možná se vám bude film chvíli zdát vážně divný, nesouvislý, absurdní, přesto vás nakonec chytí. A čím, ptáte se? Není to ničím jiným, jen tím, jaký je ten film divný, nesouvislý, absurdní a zábavný...Podivné, že? Britské... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Takový malý filmeček o cestování časem, jež je až po okraj napěchován suchým britským humorem, partou tří přátel, zábavným scénářem či zdánlivě nesedícím hudebním podkladem, který se ale po několikerém zhlédnutí stává neodmyslitelnou součástí. Frequently Asked Questions About Time Travel je zkrátka neortodoxní zábavnou záležitostí, k níž se vždy rád vracím. Takže určitě neváhejte a snímek o třech kamarádech v jedné hospodě si určitě nenechte ujít! „Little bit weird, but ummm... turns out everybody in the future, American.“ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Když je ve filmu podruhé záběr na zdevastovanou hospodu a mrtvé osoby, můžeme si všimnout, že majitel hospody (Nick Ewans) bez problémů dýchá, i když už je po smrti. (VelkejViktor)
  • Krátce před koncem, kdy se Ray (Chris O'Dowd), Toby (Marc Wootton) a Pete (Dean Lennox Kelly) setkají s Cassie (Anna Faris), která právě vyjde z portálu, použije Cassie citát z filmu Flash Gordon (1980), a to "Miluji tě, ale máme jen 14 hodin na záchranu světa." (mi-ib)
  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)

Reklama

Reklama