Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica stála za to, mala dokonca aj taký mysteriózny nádych. Druhá to už rozkrútila podľa pravdepodobného scenáru a bez prekvapenia to nebolo ono. Nakoniec sa dá vlastne konštatovať, že ten McGregor to zobral len kvôli pár sexuálnym scénam, čo sa mu tu ponúkli. Michelle Williams s dlhými vlasmi sa ešte dala. ()

Uberlord 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem se u filmu bavil, ovšem trošku mi nesedla role Hugh Jackmana coby padoucha, ikdyž Hugh i Ewan ukázali, že umí :) Film je nápaditý a drží v divákovi napětí do poslední chvilky. Já jsem spokojen. 4/5 (Kvalita herců, jdoucí v niveč na úkor scénáře se tu již probírala, tudíž nemám co dodat.) ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Hodnotím najmä z ohľadu nato, že hlavných protagonistov tohoto filmu ja zbožňujem. A ani tento krát ma nesklamali. Zahrali obaja svoje role geniálne. aj rola ženy jednu noc, unesenej podvedenej mi sedela. Toľko k hercom. Ku tech. prevedeniu musím napísať, že osvetlenie zvolené aby uistilo tajomnú stránku filmu mi moc nesedelo. Ale tak strih kamera a výprava ako aj kulisy mi sedeli. Len hudobný doprovod som dajako nepostrehol čo mi strašne chýbalo. Scenár je obyčajný čo strašne uberá z filmu. Ale aj tak som spokojný. 72% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím a pohybuji, že by se i úspěšné ženy z vyšší společnosti nechali bodat jen tak pro členství v nějakém němém klubu nymfomanů od nějakých vyklepaných skoro paniců, někde na hotelovém pokoji. Když pominu, že ano, tak nechápu proč si Waytt neukradl ty špinavý prachy sám, když byl takovej frajer. Nemusel vymýšlet šílenej plán, kde navíc Jonathan ke konci dostal návod co a kam z penězi, jinak by nevěděl která bije. Mohl to na něj jen narafičit a nešpinit si ruce. Nakonec i na Waytta došlo ve velmi komickém závěru. Ve filmu je sice možné všechno, ale aby nás někdo až takhle zkoušel? To mi přijde už moc... ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Závěr zkazil mnohé, takže musím jít o hvězdičku míň. Zajímavá kamera, hudba hodně účelová a tlačící na pilu. Herci žádný excelentní výkon nepodávají, což platí zejména o Michelle Williams. Scénáristicky také dost zlé. A přitom se film dobře rozbíhá - zakřiknutý úředníček má možnost si vyhodit z kopýtka, pozná slečnu, do které se zamiluje - a najednou slečna zmizí a on zjistí, že to všechno byla bouda a on hraje v této hře hlavní roli. Potud samozřejmě žádný originál, ale taky docela dobře odvedená práce. Ale pak už to jde z kopce. Nicméně na nedělní podvečer určitě dobré. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama