Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (154)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak to byl teda pěknej podvod. Ze začátku se to rozjelo dost dobrou erotickou zápletkou, ale jak se do toho přisraly prachy, tak už to začlo ztrácet ščávu. Prachy zkazej všechno, každej je hrozně materiálně založenej. Hugh Jackman to asi ani nemusel hrát, protože mi to přišlo, že z toho filma chtěl jedině tak vytáhnout nějaký prachy. McGregor jako úředníček byl o moc lepší (a pak že úředníci maj nudnou práci). Michelle Williams se mi nijak do hlavy nezapsala, takže zůstane zaškatulkovaná jako "taková tamta nevýrazná bloncka, jejíž jméno si nepamatuju, ale je pěkná". ()

Uberlord 

všechny recenze uživatele

Celkově jsem se u filmu bavil, ovšem trošku mi nesedla role Hugh Jackmana coby padoucha, ikdyž Hugh i Ewan ukázali, že umí :) Film je nápaditý a drží v divákovi napětí do poslední chvilky. Já jsem spokojen. 4/5 (Kvalita herců, jdoucí v niveč na úkor scénáře se tu již probírala, tudíž nemám co dodat.) ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Podvod byl něčím nadprůměrný a něčím zase výrazně podprůměrný. Nadprůměrné bylo nasmínámí a atmosféra snímku. To byla velmi dobrá filmařina, ovšem tu sráží do kolen velmi podprůměrný scénář a konec, který působil jako kyblík studené vody na nadrženého psa. Výkony herců jsou velmi dobré , snaží se co to jde, ovšem klády, které jim hodil pod nohy scénárista potažmo režisér, by neustála ani Meryl Streep. Podvod je proto béčkový film a není hoden velkého stříbrného plátna, spíše průměrné televizní obrazovky. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nápad s anonymním seznamem skvělý, atmosféra nočního velkoměsta s vysokými budovami bez záclon s okny až na zem a intimní hudbou fantastická, ovšem pravá láska zcela mimo a konec rovněž ne úplně přesvědčivý. Deception je přinejmenším prapodivný thriller, který je v několika věcech klišoidní a stokrát viděná story, ovšem vizuální háv a skvělý náboj ho strhávají z podprůměru do vod solidní koukatelnosti. Herci s tím však nemají zhola nic co dělat. Jejich mdlé výkon je nejlepší ponechat bez komentáře. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Romantický thriller.. no, hlavná chyba je, že dej nám všetko prezradí príliš skoro, takže nás nič moc neprekvapí a režisér si obľúbil dlhé a rozvláčne scény(cháp ako uspávajúce), kvôli tomu je 108 minútová stopáž cítiť a nie raz sa prichytíte v stave nudy. Herci sa snažia, čo to dá, však to nie sú žiadny amatéri, ale nemajú moc možností ako to vyhrabať z priemeru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama