Madla a Ťap (TV seriál)

Rodinný / Krátkometrážní

Česko, 2006, 13x9 min

Hrají:

Josef Somr

Po šíleném "Jak to chodí u Hrochů" vysílaném těsně před uvedením Madly a Ťapa zapůsobil tenhle miloučký večerníček jako dar z nebes. Nedosahuje sice kvalit dřívějšího "Vydrýska", přesto vás ale malé (ke konci už dost velké) rysí kotě svou roztomilostí vždycky dostane. P.S. Velké plus za nakrknutí všech českých myslivců;)(20.3.2007)

Štěňěcí kočkování rysa a bavorského barváře uprostřed kouzelné přírody je skoropohádkové. Škoda nevýrazných hereckých výkonů dvojnožců - hospodyňka možná upekla dobré kuře, ale hrála poněkud toporně.(26.7.2008)

Žádné zbytečné kecy, vnitřní příběh, krásy Šumavy, sem tam ironický šleh. Líbilo se mi to i jako dospělákovi.(20.5.2010)

Velmi pohodový a uklidňující seriál. Pokud nadzvedl příslušníky Českého sdružení držitelů karbofuranu, protože ukázal, co jsou zač, je to jedině dobře.(16.5.2008)

Další ze zvířecích večerníčků. Tenhle mi přijde opravdu povedený, záživný a pěkný. Rozhodně si těch 5 zaslouží.(5.9.2009)

Nádherný seriál.Samo je to nádherné.Podle mě seriál který je bez chyby.96 %(5.4.2011)

Pěkný zvířecí seriál. Zase skok k lepšímu :)(8.6.2009)