Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Wulz 

všechny recenze uživatele

Některé části dost dobré...silná je ta z bráchou při záchranné akci. Skvělá matka a dcera (která chtěla rovnou do akce)...asi úplně nejlepší část z prezidentovou dcerou... Dcera a otec (Pokerman), taky masaker. Ne beru li to po technické stránce (která tu nejsilnější není), není to úplně nejhorší. A lepší než díly, první,. ()

corona 

všechny recenze uživatele

väčšinou má katastrofický film takmer rovnaký scenár, osamelý vedec predpovedajúci katastrofu ktorému nik neverí, hlavný neohrozený hrdina riešiaci si na pozadí katastrofy svoje osobné problémy, tak to mi tu chýbalo, teda chýbalo tu takmer všetko čo má mať katastrofický film, pamätám si len vydesené tváre v nejakej veľkej miestnosti ()

Reklama

goniss odpad!

všechny recenze uživatele

ou džísis that was terrible... kde je podstatná děj? kde je zapletka? prezidentova dcera o ktere nevi ze je prezidenta, vrtulnik tesne pod vodopadem a pak se divi ze umrou, v casinu se najde manzel svou manzelku, a co to emlo byt pred tou ajdernou elektrarnou? ely film jsme mela pocit ze jsou vsechny efekty uplne mimo.. vzdycky kdyz se neco delo, pokazde u toho byla doktorka a nataceli to.. a mimochodem, no a ze se rozdelila amerika? :D pfff nechapu ()

eMatt 

všechny recenze uživatele

Proč ? Proč někdo točí tak zbytečné filmy. Nic vás zde nenadchne, navíc práce s kamerou mě opravdu přiváděla k šílenství - neustále zoom in a zoom out - po půl hodině opakování už to není dramatický záběr ! Filmové efekty byli dobré ale to je tak jediné co vás bude zajímat ... rozdělení na 2 díly je absurdita. Hvězda za lidi, kteří museli vynaložit úsilí tohle natočit. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza to nebyla. Dalo se na to dívat. Chyba byla, že to je dvoudílné a že to je pořád filmované někde mezi harampádím a kromě kravalu a sem tam "smrťákem" se nic úchvatného neděje. JOHN LAFIA měl dobrou snahu, ale prostě to nevyšlo. Nezachránil to ani charismatický herec FRANK LANGELLA. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama