Reklama

Reklama

Smrtící temnota

  • USA The Cavern (více)

Obsahy(1)

Skupina amerických speleologů se vypraví na průzkum neznámé jeskyně, ale podivná síla zavalí vchod a všechny uvězní smrtící temnota. Bestie, která postupně zabíjí jeskyňáře v temné pasti, nemusí být duch ani zvíře. Skutečnost je však ještě strašnější... (oficiální text distributora)

Recenze (57)

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, u kterých jsou akční scény rozstříhané natolik, že divák nepozná, kdo dal nebo obdržel ránu, natož kdo zrovna útočí nebo ránu vykrývá - a je jedno, jestli je důvodem nedostatek peněz, masek nebo umu režiséra či herců. Zde jsou ovšem akce rozstříhané natolik, že člověk nemá nejmenší šanci ani vytušit co se děje - je to v podsatě dvacet třicet sekund naprosto o ničem. Takže "odpad", neboť není nic dalšího, co by snímek táhlo vzůru. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

To byl panečku horor... Zkrácený scénář - vlezeme do jeskyně a bádáme, nastává 1. smrt a hned tu máme paniku křik, řev, zmatenou kameru pak nastává uklidnění a útěk pak zase křik,řev, zametená kamera... pak, aby to nebylo pořád totéž, tak nám začnou docházet baterie a přidáme nějaké to obviňování kdo tam koho nechal atd... K tomu nezajímavý herci. A to ,,velkolepé,, finále? Pokud to byl fakt člověk tak jak posunul na začátku ten obrovský balvan a jak přežil několik dávek kulek? A co jako měla znamenat ta ,,akce,, s těmi holkami? Fakt bída... odpad (zvažoval jsem 1z5, ale nevím co bych vyzdvihl, abych ji mohl dát) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Slušný film, který utápí nedostatek peněz v někdy naprosté temnotě. Sice jsou některé scény dosti nechutné, ale je to horror. Bohužel, naprosto stupidní závěr filmu zabíjí vše, co bylo celkem dobré. Budu-li parafrázovat oficiální text distributora, skutečnost je však ještě hloupější, než byste čekali. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem uvažoval o jedný hvězdičce,ano i přes příšerný herecký výkony a dementní klepající se kameru (ta mě opravdu vytáčela). Ale ten konec to dohnojil úplně. Kdyby tou nestvůrou bylo nějaký zmutovaný zvíře,tu jednu hvězdičku bych dal,tu hvězdičku bych dal i za to,kdyby tam šlo o nějakého ducha jeskyně, o kterým tam neustále kecal jedna z postav. Ale za toho kanibala teda fakt leda odpad. ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co vás čeká v jeskyni? Tma! Tma a spousta šutráků a bubák. I když se jedná o CSFD brak, je to spolehlivá kombinace na to, abych se bál. Proto jsem odvážně vše zhasnul, vzal si hnědé bezpečnostní trenky a sledoval partu adrenalinových závisláků lézt do nezmapované díry kdesi v Kazachstánu. A trenky jsem využil. Ne, nebylo to kvůli bubákovi, ale kvůli kameramanovi. Všichni víme (kromě kameramana téhle zhovadilosti), jak je nepříjemné, když Vám v noci někdo šajní baterkou do obličeje. Ale náš zhovadilý kameraman se vyžíval v záběrech na postavy, které v absolutní tmě vybíhají vstříc našim bolavým očím a svítí a třesou se a v některých záběrech i běhají hlavou dolů nebo po stěnách. Pokud si chcete užít stroboskop či epileptický záchvat, tahle černočerná hříčka je pro vás! Malý rozpočet i na masku bubáčiska se dá zakrýt roztřesením kamery do supersilných kmitočtů. A to spolu s neutuchajícím svícením, detaily na utahané, zdrhající, ztracené a usoplené existence řvoucí jen moudra typu "Duch jeskyně je silný!", "Bože, my jsme se ztratili!", "Sakra, jsme zase ztracený!", "Jé, jde to po nás!", popřípadě "Aaaaaaggggghhhhhh" (+ čvachtavý zvuk tekoucí krve), posílají tento film do hlubin a bahna (nebo pod zem). Ovšem to jste neviděli konec! Ten nás uzemní tím nejdebilnějším vysvětlením v dějinách, dvěma holkama, které po požití hýždě pečeného kamaráda zvrací (v detailu) a pohledem na onoho bubáka (škoda jen že nezůstal roztřesený). Jedna hvězda by možná se zavřením všech tělních otvorů byla. Ale prdel ať si tvůrci dělají z plastelíny a ne z diváků :) "Šmarjá, vždyť já se zase ztratil!" ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama