Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (135)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Příznám se čekal jsem od tohoto filmu více. Námět ušel, poněkud mi neseděl výběr herců - když se celý film mluvilo o tom, že nastal čas, příjde taťka - náš bůh, tak jsem si myslel, že přijde nějaké monstrum a nebo chlap, ze kterého jde šílený strach. No a dorazil takový malý teploušek....... Párkrát jsem dokonce u toho filmu zýval :-( ()

oje 

všechny recenze uživatele

Zklamání až do Mexika. Právě tam se vydává ústřední skupinka, které se dostane většího dobrodružství, než by si přáli. Příběh možná není tak slabý, ale v tomto zpracování se tak jevil. Herci a jejich výkony taky nelze vyzdvihnout. Spíše než drsňáctví 50ti kilového trouby bych už uvěřil, že se opravdu jednalo o skutečný příběh. Celé to působilo jako běhání od ničeho k ničemu. Na splatter jen pár scén s mačetami, o atmosféře nebo napětím se také nedá příliš hovořit. Borderland mi nedokázal vsugerovat žádný pocit, čímkoliv zaujmout, ani zkrátit chvíli. Podobným snímkem o zvráceném společenství je Hostel. Alternativa: Hostel, Frontière(s), Martyrs, Wolf Creek, Captifs. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Popravde,film sa mi nepáčil.Dokonca som váhal,či nemám dať len jednú hviezdičku.Vraj je to podľa skutočnej udalosti,no k takýmto tvrdeniam treba pristupovať veľmi opatrne.Je síce pravda že na imdb je tento film hodnotený celkom slušne,no mne nesadol vôbec.Neviem,čakal som niečo iné.Pozrel som ho hlavne preto,že sa tam jednalo o nejaký kult a že sa skutočne stal.No ale neverím. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, až nečekaně kvalitní thriller/horor, sice úvodní navnaďující porcovačka neni v pozdějším ději tolik zopakovaná, jak by si člověk přál, ale samotná úžasně temná a drsná atmosféra zapadákova v Mexico city to plně vynahrazuje a to co se nenaporcovalo v prvních 70ti minutách filmu, to se rychle a ve velkým stylu naporcuje v závěrečný půlhodině, tady stačí snad jen zdůraznit, že oblíbená zbraň ve filmu je mačeta. Mimochodem Sean Astin má tady fakt zajímavou postavu a docela mu sedne ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Mno hodně přibarvený oproti reálu ale i tak docela ucházející sekaná. Constanzo holt nebyl žádnej čučkař a kdyby mu to jeho šamanství nestouplo do hlavy a nenechal si unést pro změnu mladýho amíka a ještě ke všemu synovce policajta, kdoví kolik by jich nakonec na tý farmě našli. Každopádně to téma o Narcos Satánicos je hodně zajímavý, jen ten film je takovej průměrnej až obyčejnej. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama