Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

taky supr fejktrajler.....je tam daleko víc moderních prvků....ale...né.....styl..nadsázka......PS: na yt píšou, že se to prej točilo v Čechách, nj, mi to mělo dojít, když vidim ty český jména..ta grandma mi je nějaká povědomá..jinak Eli Roth je nepochybně dost zvrácenej a v nechuťárnách se přímo vyžívá, když to ale kombinuje s takovym černym humorem, tak to funguje zcela jinak...jeho oblíbenosti: http://www.youtube.com/watch?v=bFHpxdJCerY ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je najlepšia vec od amerického režiséra Eliho Rotha, čo som doposiaľ videl. Krátky, fiktívny trailer na starý, béčkový slasher horror. Je to jeden z niekoľkých podobných úletov, ktoré sa objavili v retro horrorovom projekte "Grindhouse". Originálna a vtipná myšlienka natočiť upútavku na neexistujúci film. *** ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, vyrobit něco takového není s odpovídajícím technickým zázemím dvakrát těžké. Stačí nakoukat vzory a pak parafrázovat, variovat a utahovat šroubky. Teď ale Eli pobavil, byť si nemyslím, že jde o nějaký veledílo - místní hororví fanoušci by jej pod Tarantinovou záštitrou natočili stejně tak, protože jde jen o extrémní nápodobu. Stylovost zajištěna předem. Výrokům o genialitě se směju, trailer ale good. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla zase ta správná úchylárna. Pro mě jak dělaná! To bylo prostě tak krásně perverzního, že jsem se u toho nasmála jak dlouho ne. Úderné, jednoduché, výborné. Zkrátka kraťas jak má být. Nevím, jestli by se z toho dal vyrobit tak kvalitní celovečerák, ale tohle je prostě bomba! Malkina je děsivá sama o sobě, ani nemusí řvát. Chudák prsatá hopsanda, au, to muselo bolet. No a v tom autě, to bych nikdy nechtěla zažít! To radši dlouhý polibek jen s hlavou! A ten závěrečnej krocan? To byla aspoň správně prostřená tabule ke dni díkuvzdání! Veselé svátky, Ameriko! "It's a Blood. - Son of a Bitch." ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama