Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Sakra, tenhle typ hororu vopravdu nemusim...je mi jasný, že Eli Roth je úplně jiného názoru a že po Hostelu se z něj stal přes tenhle krvavý rezort doslova hlavní mistr, ale...je to (mi z toho) na nic. Doufám, že z tohohle traileru nebude něco většího..a to i kdyby tam takových scén s trampolínou třeba deset! ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Roth dokazuje, že není nic jiného než nadšený béčkař. I když "Thanksgiving" obsahuje několko fakt povedených nápadů, kudla v díře ani useknutá hlava při kouření ptáka nedokáží zakrýt nehoráznou monotónost a jednotvárnost tohohle traileru. Když už vám hlasový doprovod po páté oznámí furt tím stejným tónem "Thanksgiving", říkáte si, jestli se Rothovi náhodou nezasekl kazeťák. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Eli Roth by měl svůj kraťas (fiktivní trailer ke Grindhouse) rozhodně realizovat v celovečerním formátu, byla by to ohromná legrace. Přísáhám že kdyby tohle byl trailer ke skutečnému filmu z 80. let (vypadá to božsky), nechal bych si zlámat ruce abych to mohl vidět. Takhle je to jen takový mokrý sen za který nedám víc než tři hvězdičky. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

"It´s blood.... son of a bitch" - nejlepší hláška z filmu. A nejlepší scéna je asi ta s trampolínou - to muselo hodně bolet.... Asi nejlepší trailer z "Grindhouse" - bylo to vtipné, hlavy padaly jedna za druhou (ve skutečnosti jsem to ještě neviděl, ale myslím, že když někdo někomu usekne hlavu, tak by to mělo téct víc - v některých scénách), Eli Roth na předním skle vypadal dobře. Povedený trailer, ale film - no, nevím nevím.... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

To jsem vážně jedinej, komu to připadlo totálně nechutný, přehnaný a zvrácený? Divné. Na film bych se asi podíval, ale přijde mi to celé natolik vyumělkované, že to snad ani nemůže bavit. Koukl bych se asi jen ze zvědavosti, kam až je schopen tvůrce dojít. Ale upřímně nevím, komu se tato zvrácenost může fakt líbit... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama