Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem vyjeveně čuměl, desetkrát jsem - zejména při závěrečném masakru - vyprsknul smíchy. Celý film jsem se v duchu usmíval pod vousy. Tak schválně tupý film, natočený s láskou (nebo nenávistí, to se nedá poznat) k teen-age hororu, to tu ještě nebylo. Aja si s imbecilními mlaďochy vyřídil účty po svém, a když se otrlý divák přenese přes nejdebilnější záplavu dialogů desetiletí a zároveň nejotřesnější dabing, odměnou mu jsou pravá krvavá jatka. A ve 3D! V angličtině by to sice bylo o něco malinko vážnější a tudíž i lepší, ale režisérův výsměch a snaha o "zábavný" film se stejně nemá kam schovat - Vojta Kotek se může snažit, jak chce. Hrozné, ale stejnou měrou k popukání. V dobrém slova smyslu. P.S. Za Riley Steele velký (tvrdý) palec nahoru, tahle pornoherečka je prostě úžasná..! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ober tu nohu pořádně!“ Pamatujete si, jak vám to vždycky říkávala maminka u obědu? Zubaté rybičky z pravěkého akvária Pleistocén nemusíte pobízet vůbec.. Rozšafný horor pro akvaristy se zálibou ve splatterech a vzdouvajících se poprsích, jenž disponuje D3 scénářem (demence na třetí), u něhož netřeba polemizovat, že absolutní nesympatičnost všech postav byla úmyslem a skvostnou scénou ataku na účastníky Boobies party, po němž v okolí malebného jezera Victoria rapidně vzrostla spotřeba AJAtinu. Saša bez diskuze umí, akorát by si měl vybrat o něco temnější cestu, kterou se bude v rámci žánru ubírat a hlavně se nenechat fackovat popularitou třetího rozměru. Na druhou stranu, pořád lepší takto sledovat piraně umírající na akutní otravu silikonem, než dokumentární pořad zabývající se nuancemi třecího aktu jelce tlouště.. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze tento film sa mal volat Kozaňa :D A to som si myslela, ze viac koz (doslova a do pismena v oboch slova zmysloch) ako v Playboy nikdy neuvidim, ale ano, chyba lavky... Videla som. V Pirani 3D. Musim povedat, ze som sa skvelo bavila, lebo hoci je toto kolosalna blbost, malo to prvky hororu, hilarious komedie a dokonca to malo aj efektny zaver... "Hm, no dobre... A kde su rodicia?" ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Strhující, romantické drama o kozách a rybách, které vás emocionálně ohlodá na kost. Ano, již v prvních minutách pochopíme, že kozy jsou zde symbolem jakési režisérovy nevyzrálosti a neradostných vzpomínek na dětství v pařížském předměstí, které ovšem bravurně transponoval na plátno, aniž by narušil konzistenci děje a kontinuitu tak tklivého příběhu. Na druhé straně ryby, a jejich behaviorální studie v nepřirozeném prostředí a zejména interakce s inkriminovanýma kozama, bezesporu představují v intencích Bordwelovského neoformalizmu vypořádání se autora se svou melancholickou minulostí a ve výsledku dosažení osobní vyvážené ataraxie těla a müsli. No zkrátka je to dobré jak sviňa, plné polonahých a nahých kikin, kterým jde místy vidět i ryba, okousaných mrtvol, stříkající krve a každý úchyl si to prostě musí pořádně užít. Paráda! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní zábavnej horor, co se nebere vážně. Bavila mě první půlka s mega plážovou party. Všude samý holky v bikinách, prostě letní pohoda. To natáčení porna, kde se nešuká bylo fakt směšný a prostě jsem se bavil. Samotný piraně a ten plážovej megamasakr byl zvládnutej na jedničku. Přesto se o největší chuťovku postaraly vlasy zaseknutý za lodní šroub a ne piraně. Mno a povinná finální scéna...paráda. Aja prostě zase nezklamal. Jedinou a důraznou výtku mám k 3D. PROČ?!!! Bylo tam úplně ZBYTEČNÝ a hlavně ŠPATNÝ. Dění na plátně jen znepřehlednilo a film by byl bez toho mnohem lepší. Každej není James Cameron a cpát 3D všude, jen abych vydělal víc peněz když to s tim neumim natočit je blbost. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Filmoví tvůrci museli scény na moři kvůli nepřízni počasí natočit během dvou týdnu, zbytek byl pak dotočen v ateliérech. (dan.pacino)
  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)

Reklama

Reklama