Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Psema 

všechny recenze uživatele

Guilty as charged... mít v ruce chlast a po boku bandu stejně naladěných kamarádů, jdu neomylně po pěti hvězdičkách. "You wanna steal Scarlett Johansson?"... největší úlet posledních let, vedle kterého jsou všechny Fight Cluby a Wanted se svojí anarchií jen slabým čajíčkem. Chaos vládne. I bez lišek. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na první pohled skvěle obsazený snímek plný velmi hezkých (až krásných) dívek i žen a sympatických charismatických mužů, o nichž vím, že dovedou být vtipní. Na pohled druhý nepříliš vtipný výtvor s nesnesitelně trapným Rupertem Everettem v roli ředitelky školy, tisícem fórů, z nichž asi 990 je zcela pitomých, a s nemastným neslaným Colinem Firthem. I když se mi vlastně zdá, že klady mírně převažují (největším překvapením byl Russel Brand, který mě snad poprvé doopravdy pobavil), jsem spíše zklamaný. Dvě a půl. ()

Reklama

Greg 

všechny recenze uživatele

"Oh my god! You want us to steal Scarlett Johansson?" Neuvěřitelně šílená komedie se skvělými hereckými výkony (hlavně Gemma, Rupert a Russell i Colin) a také docela povedenou pointou. Po lehce rozvláčnějším rozjezdu nabral film opravdu svižné tempo. Místy film sklouzává i k parodii, což mu jenom prospívá. Na první pohled to sice vypadá jako další bláznivá komedie pro teenagery, ale rozhodně tomu tak není. Vím, že se film nemusí každému líbit, ale docela dost jsem se nasmál. Film bych doporučil hlavně fanouškům herců, kteří v něm hrají... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, trochu mě tento film připomínal Divošku, možná zásluhou Juno Temple, která hrála tady i v Divošce, i když tady to bylo všechno přesně naopak. Holka slušná a škola naprostý blázinec, kde neexistují pravidla. Vtipné situace, holky supr a úplně jsem žasl, co dokáže make-up, z ošklivého káčátka přeměna na pořádnou kočku. ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Gemma Arterton krásná a skvělá jako obvykle, Colin Firth plný elánu a schválně kdo poznal královnu z rodu Lannisterů Lenu Headey? No to bylo zajímavé, ujeté a trapné. Anglický humor moc na inteligenci v tomto snímku nepobral nicméně závěr byl místy i docela vtipný. Hudba ušla a příběh "školy" zajímavý, jinak to bylo hrozný. 30% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Dívky se snaží z muzea ukrást obraz pojmenovaný "Dívka s perlou", což je i název filmu z roku 2003, ve kterém si Colin Firth zahrál roli autora výše zmíněného obrazu. Vedle toho je i filmu jednou studentkou při plánování krádeže zmíněna Scarlett Johansson, která si zahrála onu "dívku s perlou". (Stanislaus)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)
  • Emo studentku si zahrála britská zpěvačka Paloma Faith. (dancingclown)

Reklama

Reklama