Reklama

Reklama

Chcete, aby z vaší dcery nevyrostla fňukna, která se při sebemenším problému sesype? Pošlete ji do školy St. Trinian’s! Tam vládne anarchie a mladé slečny musí mít pořádně ostré lokty, aby přežily svérázné metody svých profesorů a ulítlé nápady spolužaček. Jenže škola je právě před krachem, protože ředitelka tohoto podivného institutu si s ničím moc neláme hlavu, a to ani s upomínkami od banky, kterých už má pěknou hromádku. Takže je třeba vymyslet plán. Velmi chytrý plán, který škole vynese pořádný balík peněz. Co takhle ukrást obraz? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (129)

Zyne 

všechny recenze uživatele

ale jo, pobavilo. je to takové všelijaké, ujeté, přiblblé, ale hlavně je to film, který se rozhodně nebere vážně, trefuje se do různých věcí (parodie na "ůžasné" dílo Damiena Hirsta mě rozesmála) a co je nejdůležitější, jako komedie mě to pobavilo a tak to u komedie má být... "nema nekdo cpavek? ne, ale mam poppers..." ()

Morien 

všechny recenze uživatele

V takovémhle hábitu je pro mě týnejdžerská komedie snesitelnější než kupříkladu podobné slátaniny s Linsday Lohan (jestli se to tak píše), nicméně pořád je to jenom týnejdžerská komedie a já stará panna škrobená surrealným absurdnem. Ale aspoň mi ty dívky, o kterých se tam říká, že jsou sexy, připadají sexy, tedy některé. A o nic jiného tam asi ani nejde. Co mi přijde opravdu divné, že se tam nevyskytuje žádný sexy mladík. Russel. Brand je sice roztomilý, ale do této škatulky už nezapadá. Kdo se na to bude z puberťaček dívat, když tam není sexy mladík? ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Britský úlet a filmový terorismus na všechny možné i nemožné způsoby. Pokud jsem prohlásil o filmu I love You Phillip Morfia, že se jedná o nejneuvěřitelnější a nejnekorektnější úlet široko daleko – šeredně jsem se spletl. St. Trinian's baví o 200% víc než Muži, co zírají na kozy - a to už se vážně musela někde stát chyba. Za oblibu tohoto bizardního skvostu zaručeně skončím ve filmovém pekle. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

"Oh my god! You want us to steal Scarlett Johansson?" Neuvěřitelně šílená komedie se skvělými hereckými výkony (hlavně Gemma, Rupert a Russell i Colin) a také docela povedenou pointou. Po lehce rozvláčnějším rozjezdu nabral film opravdu svižné tempo. Místy film sklouzává i k parodii, což mu jenom prospívá. Na první pohled to sice vypadá jako další bláznivá komedie pro teenagery, ale rozhodně tomu tak není. Vím, že se film nemusí každému líbit, ale docela dost jsem se nasmál. Film bych doporučil hlavně fanouškům herců, kteří v něm hrají... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Chtěli jste někdy vědět, kde si svou školní docházku odpykávala Wednesday Addamsová? Pravděpodobně někde jako na St. Trinian's - dívčí škole, vedené v přísně anarchistickém duchu. Film je vlastně reboot, původní série to dotáhla až na 5 snímků, co se ale zajímavosti námětu týče, mé podvědomí je na vážkách. Šílené zázemí oceňuji, kostra příběhu je sice z otřepanějších (škola má problémy, hurá, pojďme ji zachránit) a počáteční svěží feeling brzo střídá rutina, přesto lehce si představím, že nepřizpůsobivé chovanky St. Trinian's figurují na nejednom z osobních žebříčků guilty pleasure. U mě to tak zatím není, nikdo ale neříká, že tyto novodobé poběhlice časem nevyšoupnou z letitého fleku třeba ŠÍLENÉHO CECILA :-) 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, ve které je Geoffrey (Colin Firth) vyhozen z okna při své první inspekci a následně kráčí na hřiště v mokré košili a se sakem přes rameno, je přímým odkazem na minisérii Pýcha a předsudek (od r. 1995), ve které se objevila prakticky stejná scéna a rovněž s Firthem. (Stanislaus)
  • Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá. (WillyMarks)
  • Postava Camilly Fritton (Rupert Everett) je parodií na Camillu, vévodkyni z Cornwallu, a to jak v rámci oblečení, tak manýrismu. (Stanislaus)

Reklama

Reklama