Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray) (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Vizuálně nejlepší orgie od dob Burtonovy Sleepy Hollow. Muzika občas na 5*, občas na 1*. Jinak je to trochu jako Karel Zeman, kdyby místo na Verneovi ulítával na rockových operách, emo gothických sračkách a drsných comicsech. Velká výhra je Anthony "Giles" Head v roli Repomana. Genetická opera je cyberpunkový následovník Rocky Horror Picture Show, který se ale nejspíš nikdy nestane stejným kultem jako jeho předchůdce. Už je jiná doba. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluji, hudba mě baví, hudbu studuji. Ale tohle ne, prosím! :-) Kdo zůstane pouze u čtení oficiálních recenzí, jak kultovní je toto záležitost, tomu závidím. Ale do kina ne a doma tak maximálně k obědu. Nebudu se vyjadřovat k ději, ani k jednotlivým hereckým a pěveckým výkonům. Vyjma Sarah Brightman – i když bych dokázal jmenovat lepší zpěvačky, předvedla, proč je neprodávanější sopranistkou všech dob. Asi jen díky scénám s ní jsem vydržel s pozorností až do konce. Co bych rád vyzdvihl, to je obsazení instrumentalistů. Co jméno, to pojem. Hvězdičky vlastně udílím jen jim, jelikož instrumentální soundtrack z této ´opery´ by stál za poslech. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

To co se počítá, JE UVNITŘ!!…. A nemusí to být zrovna tkáň penisu. V časech, kdy exekuce orgánů jsou legální, má spoustu práce noční chirurg REPOMAN. Zaživa srdce z těla vyndá – tak na neplatiče! Je to zvrhlost? Nebo geniální? Obojí a tak je těch 93 minut tak akorát, aby si TO udrželo svoji dávku zajímavosti. Doporučuji v DTS a pak se možná nebudete bát si tuto krvavou operu pustit znovu, protože na jedenkrát se nedá vidět vše. I díky hudbě, přestože je to ,,pouze“ rock, tak i člověk ,,tvrdšího“ vyznání si přijde na ,,svý“. Byť třeba jen ,,obrazově“. Příběh? Forma zvítězila nad obsahem, ale já tyto ponuré věci rád! PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * HUDBA **** Co uvidíme (možná) příště? Tak po REPU už může přijít jedině šílený gynekolog. Nebo dr.Rath… ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jsem na film měl velkou averzi kvůli nadšeným řečím "gothic" lidí, jak je tento film super, hustej, cool a kdoví co všechno... Nicméně známý mi film chtěl představit a tak se šlo koukat (i když ve staženém ripu byli řečké hardsuby, takže sranda :D) ... Musím uznat, že se mi snímek líbil dost... Odpovídající atmosféra, hezké písně (jedna byla fakt hezká), skvělé kostýmy a celkově výprava... Herci zvětší míry též super, až na jednu vyjímku a tu tvoří Paris Hilton... Nedokážu pochopit proč byla do filmu obsazená, když neumí ani hrát, natož zpívat a působila spíše trapně než aby do snímku zapadala, ale což... ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Bizarní, perverzní, zvrhlé, šílené, ujeté, brutální a taky tak trochu... no skoro geniální. Neuvěřitelný krvavý operněgotickometalopunkoindustriálnějunglový kabaret, u kterého budete nejdřiv kroutit hlavou, pak si zvyknete na styl a na konci už se přistihnete, že se nahlas nesmějete jenom kvůli tomu, aby na vás náhodou někdo z okolí (tohle zvládne z normální populace jeden člověk ze sta) nezavovalal doktora. P.S. Comicsový pasáže jsou dokonalý. P.S. 2 Z tý holčiny ze Spy Kids jsem trošku paf... P.S. 3 Paris Hilton se konečně našla. :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Mnohé z filmových kostýmov, ktoré nosí Paris Hilton (Amber Sweet) pochádzajú z jej osobného šatníka. (Greenpeacak)
  • V scéne, kde je Shilo Wallace (Alexa Vega) na cintoríne, sa skrýva za hrobom s menom Peter Block. Peter Block je producentom filmu. (Greenpeacak)
  • Darren Lynn Bousman původně natočil desetiminutovou adaptaci divadelní hry, aby přesvědčil filmové společnosti pro natočení celovečerního filmu. V tomto kraťasu si Heather (původní jméno Amber) zahrála Shawnee Smith, která s Bousmanem spolupracovala už při natáčení Saw 2 a Saw 3. (Tom Riddle)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Reklama

Reklama