Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedená komedie se sympatickou dvojicí postav, vcelku povedeným námětem, ale bohužel i s kvantem trapnějších scén (např. prostřihy "milion sexuálních poloh"). Některé narážky mi přišly až moc otevřené, ač tedy mně osobně to nějak nevadí, přesto například závěrečné "outro" při titulcích závání perverzním režisérem nebo scénáristou. Přesto, na americkou romantickou komedii se jedná o zajímavý počin. Hvězdička navíc samozřejmě za Jessicu. (P.S. Babu se třemi prsy bych fakt nechtěl :-)) ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Pritiahni si šťastie sa zdá byť od začiatku veľmi ale veľmi nevydarenou komédiou z radov tých romantických.No namiesto toho na nás útočí(hlavne v tej 1.polovici filmu) nechutným,perverzným a ujetým divadlom s max.nesympatickým a u mňa neznámym hlav.hrdinom,už s tým celkovým postojom k ženskému pohlaviu,ktoré má,nevynímajúc jeho kamaráta perverzného plastického chirurga-detto.Ozaj nie som zvedavá každú chvíľku na obnažené americké silikonové kvázy krásky z USA.Mužskému oku a publiku to určite ulahodí a ocenia to.Chvalabohu jedinou normálnou sa zdá tu byť Jessica Alba alias Cam,a teda,že je!Nič očarujúce,nič svetoborné,čiže nič pre mňa! ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a zábavná komedie s přitažlivou Jessicou Albou a příšerným Danem Cookem v roli totálního magora, který věří svému prokletí, že žena, se kterou se vyspí, se vdá - ale za někoho úplně jiného než za něj. A tak si začne užívat, ale jen do doby, kdy se opravdu zamiluje - a tu nám totálně zmagoří a začne dělat příšerně trapné věci proto, aby svou milou neztratil. Příjemná komedie, škoda jen některých nechutností a docela hodně sexu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já ti řeknu, co není uspokojivý. Včera večer jsem se udělal do grapefuitu!" Charlieho kamarád Stu zkrátka nepovažuje davy dívek, hrnoucí se do Charlieho postele, za nějaký zásadní problém a já taky ne. Charlie je totiž zakleté "Štěstíčko", jehož osouložení je pro dámy cesta k získání vytouženého partnera. Divák nemrava si, na Charlieho cestě od promiskuitního života k životní lásce, může zpomalovat obraz při šestnáctinásobné souloži prováděné v malých obdelníčcích, a ti sexuálně uspokojenější si při sledování zase mohou užít docela slušnou zábavu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, celkem příjemný počet ňader, co tu člověk uvidí. V ničem objevné, ale to od toho člověk ani nečekal. Od té doby, co se spolu hrdinové vyspí, trošku divný, čekal jsem něco jiného. Skončí to ale tradičně. Scénku, co si nechali do závěrečných titulků, si mohly odpustit, ta výsledný dojem jen kazí. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)

Reklama

Reklama