Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání, po klasické chybě, kdy jsem se nechal nalákat slibným trailerem se konalo představení v poněkud trapnější notě.... člověk se tady moc nenasměje a romantika je spíše nahrazena trapností a občas i nechutností... prostě je to krok vedle.. když si pustíte Hříšňák tak uděláte lépe :o))) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasickej scenar: sympatak hlavni hrdina, trochu smolar a i klikar bojuje o srdce prekrasne divky (v tomhle pripade very very krasne divce, Jessica je proste k zulibani). Hlavni hrdina ma kamarada, ktery ve filmu je ten humornej clanek a snazi se svymi radoby dobrymi radami stale svadet ke spatnostem, aby nakonec filmu dal tu nejmoudrejsi radu!!!!!!!! UF!!!!! Je to prumer a uz je to docela nuda!!! ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Tahle komedie mě dva roky míjela, ale nakonec jsem našel čas, abych se na ní podíval, a rozhodně nemám čeho litovat. Je zde opravdu originální námět (což je obzvláště u romantické komedie nutné ocenit) a především mnoho vtipných scének, ale ani jednou film nesklouzává do trapnosti a nepoužívá ani přilišná klišé tak typické pro tento druh filmů. Film mě chytl opravdu od první chvíle (hrát desetileté děti flašku jsem ve filmu viděl málokdy, dá se dokonce říci, že snad ještě nikdy) a po celou dobu jsem se vydržel nenudit a film jsem si s každým dalším záběrem užíval ještě více. A samozřejmě některé scény byly naprosto geniální (obézní slečna na rande s Charliem, který do sebe hrdě lije jednoho panáka za druhým, aby v sobě našel odvahu k sexu), což opět musím pochválit, protože jako docela velký příznivec komedií a romantických komedií jsem měl pocit, že snad už všechno k vidění bylo, ale nyní rád uznávám, že jsem se mýlil. Když je dobrý nápad a film se správně uchopí, tak je to zkrátka ta správná sranda. Dane Cook mě už podruhé dokázal opravdu pořádně pobavit, poprvé jsem se s ním seznámil ve filmu Rande měsíce, kde taktéž exceloval. Navíc zde musím zmínit i zajímavou volbu co se týče dabingu, hlavního hrdinu totiž daboval Aleš Procházka, což se mi ze začátku zdálo jako trochu odvážná volba, ale nakonec to velmi úžasně zafungovalo. Takže film ode mne získává velmi nadprůměrné čtyři hvězdy, ale ve skutečnosti to je jako čtyři a půl hvězdy, v tomto případě zaokrouhluji dolů. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Základní koncept romantické komedie je v Good Luck Chuck sice nezměněn, ale všudypřítomná nekorektnost a nadsázka je strašně milým bonusem k jinak dost fádním a místy i trapným fórům z produkce dvojky Cook-Alba. Je to blbé, téměř až mozkožravé, ale já se bavil náramně. Jedno z letošních guilty pleasure. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 2.7.2011 - Že vraj komédia. Že vraj romantická ! Tak táto oplzlá a trápna hlúposť sa dokonca ocitla na Markíze v primetime s prístupnosťou od 15 rokov. Absolútne som nepochopil čo malo byť vtipné na tom, že hlavný borec skláti všetko čo mu príde pod vtáka, že má za kamoša dementného tlsťocha čo permanentne rozpráva o tom ako masturbuje s grapefruitom, prípadne čo mala znamenať "kreácia" údajne príťažlivej kozy menom Jessica Alba. Vtipnú a romantickú komédiu si skrátka predstavujem úplne inak. (27.6.2011) - Ak by MARKÍZA dostála naozaj kvalitnému prekladu názvu tohto veľdiela, nazvala by ho samozrejme PRETIAHNI SI ŠŤASTIE. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama