Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

petero 

všechny recenze uživatele

No na to že to je komédia a Jessica Alba sa tu strápňuje čo jej sily stačia, ja viem že plánovane, som sa teda nasmial minimálne, tzn. komediálny timing nového režiséra je naprd. Prišlo mi to dosť zvrhlé pretože šukacích scén a rôznych polôh i umelého poprsia si tu užijeme viac ako by bolo treba no vcelku to nebolo až také nezaujímavé ako to bolo nevtipné. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasickej scenar: sympatak hlavni hrdina, trochu smolar a i klikar bojuje o srdce prekrasne divky (v tomhle pripade very very krasne divce, Jessica je proste k zulibani). Hlavni hrdina ma kamarada, ktery ve filmu je ten humornej clanek a snazi se svymi radoby dobrymi radami stale svadet ke spatnostem, aby nakonec filmu dal tu nejmoudrejsi radu!!!!!!!! UF!!!!! Je to prumer a uz je to docela nuda!!! ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, na to, jak film strhali kritici za mořem, se mi Klikař Charlie docela líbil. Jessica Alba tu není za tu nejkrásnější, ale zase jí to jako obvykle sekne a pro mě doposud neznámý Dane Cook k ní sedne perfektně. Příběh i fórky jsou místy na hranici snesitelnosti a pár scén s erotickým nábojem (viděna unrated verze) toho moc nezachrání, to kdyby shodila vršek i Jessica, to by se ihned koukalo lépe. Sice moc talentu nepobrala, ale sledovat ji je docela příjemné a navíc pak je tu ještě Dane, jehož eskapády na chvíli zabaví a na nepřítomnost talentu jeho herecké kolegyně se pak rychleji zapomíná. Já se bavil a klidně bych Klikaře na jedno podívání doporučil. ()

Orlau32 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi lechtivý film, jde samozřejmě o komedii - satiru, ale vulgarity a neetických scén je tam požehnaně ! Zdálo by se, že tomu mladší ročníky více přijdou "na chuť", ale já myslím, že to nemá s věkem nic společného, je to otázka vkusu a zachování noblesy i v otázkách intimního sexu. Čeho je moc, toho je příliš ! ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Niekto by povedal, že Charlie je fakt klikař, má toľko nezáväzného sexu s toľkými ženami, ktoré sa navyše samé ponúkajú, no a Charile si to fakt aj užíva no až do chvíle kým sa nezaľúbi ... no jo scenár je hlúpy a herci tiež nehrajú nič moc ... i keď je treba povedať že od dua Alba a Cook som ani nič prvotriedne nečakal .... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Rola Cam Wrexlerovej bola ponúknutá Jennifer Love Hewitt. Tá ju ale pre pracovné povinnosti odmietla a rolu tak dostala Jessica Alba. (ladko)

Reklama

Reklama