Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

dezorz 

všechny recenze uživatele

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná a zábavná komedie s přitažlivou Jessicou Albou a příšerným Danem Cookem v roli totálního magora, který věří svému prokletí, že žena, se kterou se vyspí, se vdá - ale za někoho úplně jiného než za něj. A tak si začne užívat, ale jen do doby, kdy se opravdu zamiluje - a tu nám totálně zmagoří a začne dělat příšerně trapné věci proto, aby svou milou neztratil. Příjemná komedie, škoda jen některých nechutností a docela hodně sexu. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano hned beru tvůj údajný dar, hned nastavím taxu a můžeme se bavit, no ale teď vážně je to super ale pak vidíte jak je to jen z jednoho důvodu a tak musí přijít na scénu krásna Jessica a vy se musíte poprat se svojím novým já, a jediný kdo vám pomůže k lásce a že to není dar je nej posedly plastický kámoš a obři sexi vorvanice protože ona je ta pravá poser mě. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Niekto by povedal, že Charlie je fakt klikař, má toľko nezáväzného sexu s toľkými ženami, ktoré sa navyše samé ponúkajú, no a Charile si to fakt aj užíva no až do chvíle kým sa nezaľúbi ... no jo scenár je hlúpy a herci tiež nehrajú nič moc ... i keď je treba povedať že od dua Alba a Cook som ani nič prvotriedne nečakal .... ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie plná (polo)nahých ženštin, toužících dostat se do postele s poměrně nevzhledným hlavním hrdinou. Ovšem účel světí prostředky, takže většinou pod vidinou úžasného manžela, který přijde POTOM, tento akt rády podstupují. Pak jsou tam ještě tučňáci, hrdinův přítel prznící grapefruity, a trochu přičmoudlá Jessica Alba, do níž se hlavní hrdina zamiluje, zatímco ona o něj nemá zájem. A zkuste hádat, jak to dopadne. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Auto Cam Wrexlerovej je Toyota Prius II a na nárazníku má nálepku "I LOVE PENGUINS", čo v preklade znamená "Milujem tučniakov". (ladko)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama