Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (202)

Ant 

všechny recenze uživatele

Film, který mi svou atmosférou trochu připomněl Pushing Dasies. To je asi největší dominantou snímku. Děj byl ale celkově hrozně utahaný. Když už se po hodině konečně rozjede, tak jen proto, aby po několika desítkách minut tempo opět polevilo. Konec byl ale pěkné překvapení, to se mu musí nechat. Výborný Brody a Weisz. Sekvence z Prahy byla hodně vtipná. Přes to všechno musím dát 3*, i když to bylo těsné. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Rian Johnson je určitě nadaný filmař ale zatím všechny jeho filmy byly čirý průměr a vždycky tomu něco málo chybí, aby se konal silnější zážitek. Tady je tomu z větší části znovu tak, protože děj je velmi utahaný a ke konci tomu neskutečně dochází dech. Vše zachraňují Mark Ruffalo a Rachel Weisz, která se do komedií podle mého vůbec nehodí ale tohle zvládla výborně a nakonec i děj odehrávající se v Praze. Zatím nejlepší Johnsonův film ale jak jsem psal nazačátku pořád jen malinko lepší průměr. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To klubko událostí, vzájemných intrik, sympatií a podvodů bylo natolik zamotané, až jsem ztrácela chuť to rozmotat a zjistit skutečnou pravdu. Malinko jsem ztrácela přehled kdo s kým skutečně peče proti komu, protože tam se to měnilo stejně rychle jako na naší politické scéně... Tam taky máme stále stejné herce, kteří jen mění strany. Mám z toho smíšené pocity. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si myslela, že se mi ten film nebude moc líbit, a že ho nebudu chápat. Dívala jsem se na to vlastně jen protože to šlo v televizi, a protože tam hraje Mark Ruffalo. A docela mě to překvapilo. Až na posledních dvacet minut, kdy jsem se ztratila v tom co je podvod a co realita (prostě jsem předpokládala, že je všechno podfuk :D), jsem se chytala a docela jsem tomu i rozumněla, což jsem se docela divila :D Ale co jsem teda vůbec nepobrala byl ten konec, jako u většiny takovýhle filmů. Ale jinak se to dalo docela vidět. Navíc mě moc pobavilo, že vydávali Pražský hrad za Národní muzeum. 3* ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Kolísavé tempo, přepálená délka, od druhé třetiny rozplyzlost a na můj vkus málo Marka Ruffala. Ale! - - - Film je dělán s láskou; má výtečnou kameru, skvělé řešení scény a několik opravdu úžasných nápadů, za které si Brothers Bloom sympatie určitě zaslouží. Do celovečerního formátu bohužel nedotažené. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Rachel Weisz se pro roli Penelope musela naučit hrát na klavír, benjo, housle a akordeon, dále žonglovat, hrát stolní tenis, jezdit na skateboardu a spousty dalších aktivit. (D3VIL)
  • Okrem Českej republiky pracovali filmári aj v Srbsku, Čiernej Hore a Rumunsku. (MikaelSVK)

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama