Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

NeosinneR 

všechny recenze uživatele

Je smutné, ako skončí väčšina nových amerických seriálov. Dve série a potom to zrušia bez nejakého poriadného ukončenia. Nuž čo, musíme si vystačiť s polotovarmi. Každopádne, seriál to bol dosť podarený, pri pilotnom diely som sa nasmial viac ako pri Prcičkách, postupne sa kvalita trochu zhoršovala, ale nič, čo by sa nedalo stráviť. Veľmi sympatický herci. Škoda len toho zrušenia. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Je to koukatelné ALE, moc kecání, samotnému lovu příšery je věnováno snad posledních 10 minut na konci, zbytek je o plácání, které by mohlo být aspoň vtipné, ale není. Seriálu chuck jako by to z oka vypadlo, narozdíl od něj má Sam vtipnější přátele, ale horší milostnou zápletku, řekněme, velice trapnou, typicky americky seriálovou..musím před ní dělat blbečka, určitě by to nepochopila, i když všichni ostatní přátelé jo, nesmí se to dozvěfět... trapas ()

Reklama

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Opravdu se srovnání s Chuckem nedá ubránit. A to je právě kámen úrazu Reapera, protože ten prohrává na celé čáře. Sam není prostě charizmtický tahoun, má děsně nesympatického kámoše a ani jeho lovestory nestojí za nic. Postava ďábla mě taky nijak nebere - nemá nic na práci, jenom blbě kecá - nevím, proč si duše nechytá sám; to je scénáristicky nedotažené. Po několika dílech tvrdím, že každý díl je rutinní a ničím nepřekvapí. Vlastně možná nějakým nečekaně blbým lapačem. V titulku je uvedeno komedie, ale to je jedna velká ďábelská lež. 50-60%. ()

KooNY 

všechny recenze uživatele

Od prvního dílu neuvěřitelná návykovka. Pohodový seriál s komediálním nádechem a sympatickou partou kámošů, jejichž neuvěřitelné eskapády mi budou chybět. Je to zábavné, chytré, místy fakt vtipné, napínavé a proto to museli v půlce druhé sérii nečekaně utnout. Škoda, že to alespoň nějak neuzavřeli a tak zůstal příběh otevřený. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tomhle seriálu myslet: není napínavý, rádoby vtipnost je velmi křečovitá, zápletka a řešení dvou spatřených dílů skoro identické, postavy nic moc (sympatické možná pro teenagery)... Výjimkou je Ray Wise, ten do své ďábelské role vyloženě sedí a za jeho výkon dávám třetí hvězdičku - jinak jde o průměrný seriál pro mládež. 50% ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama