Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Wally 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že by šlo o špatný seriál....třeba myšlenka Ďábla a jeho chytače duší je super, postava samotného Ďábla byla také super zahraná (neskutečně zlomyslný týpek, člověk si ho dokonce oblíbil), Missy je prostě nádherná a největší plus seriálu byla postava Socka. Tenhle bláznivej týpek a jeho neskutečný hlášky u mne tento seriál zvedly o jednu hvězdu. Naopak dojem silně ubírá postava Sama (bezcharismatický herec, který věčně koktá, když má něco říci) a hlavně Ben - nejodpornější postava celého seriálu (zlatí démoni). Myslím si, že bylo rozumné další natáčení zrušit, i když škoda toho konce...je takový nemastný, neslaný. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rukopis Kevina Smithe je znát v každém druhém záběru. Přibližně prvních pět - šest epizod. Pak už si Ďáblův sluha jde svou vlastní cestou, stavící svůj potenciál na pouhopouhých dvou postavách - ulítlém spolupracovníkovi a kamarádovi hlavního hrdiny v jedné osobě Socka a na mém snad nejoblíbenějším satanovi od dob Ďáblova advokáta. Humor je plný cynismu (satan v brilantním podání Raye Wise) a sarkasmu (Sock) a trefil se mi přímo do noty. Jednotlivé epizody se od sebe kvalitativně neliší a jde tak o osmnáct nadprůměrných výletů do Samova světa obchodního domu Work Bench. ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý seriál, ktorý ako už napísali iný, stavia hlavne na dvoch vynikajúcich postavách - Sockovi a samotnom Satanovi. Obaja sú neskutočne vtipný a rovnako uveriteľne zahraný. A Ray Wise je asi ten najsympatickejší diabol, akého som kedy videl. Po niekoľkých dieloch, som však mal stále pocit akéhosi Déjà Vu, keď boli diely postavené na rovnakom princípe: nejaký ten úvod, príde diabol s novým prípadom, Sam dostane lapač, ide chytiť dušu, nepodarí sa mu to, stratí/poškodí lapač, trochu romantiky s Andi, znova snaha chytiť dušu, čo sa mu nakoniec nejakou náhodou podarí. Našťastie po takej polovici sa konečne začína tvoriť nejaká dejová línia, ktorá prichystala niekoľko prekvapení a vynikajúcu dvojicu gay démonov. A záver posledného dielu je super a tak len dúfam, že bude aj druhá séria (hoci to nevyzerá veľmi ružovo). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že tohle režíruje Kevin Smith, tak jsem se na to musel podívat a nelitoval jsem toho. I když tento žánr nenabízel moc možností, co se týče chytání duší. Někoho by to možná nudilo každý díl jen samé chytání uniklých duší z pekla, tak přesto se tato příchuť neotřepala a dlabal jsem dál každý díl, protože vždy se přišlo s něčím novým, jako třeba zajimavý lapač duší, který se v každém díle měnil na něco zajimavého. Postupně to chytání přešlo trochu do pozadí a děj se začal více věnovat hlavně hlavní postavě Sama, jeho dívky a jeho dvou kámošů, což je dobře. Strašně mě mrzí, že už se tohle nebude vysílat a tak ten konec je krapet otevřený. No, musím doufat, že se seriál oživí, aby se natočila ještě alespoň jedna série. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

vtipný, ale nepříliš nápaditý seriál, který v každém dílu opakuje stejné schéma "hrdina si domluví rande - objeví se satan a řekne mu, že místo rande musí ulovit uprchlou duši - hrdina obdrží nějaký , na první pohled nepoužitelný, lapač - zalže dívce - uloví uprchlou duši - usmíří se s dívkou". Ale jako nenáročná oddechovka to funguje skvěle.. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama