Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku obrovské mínus za to, že to začalo hned animovaně a já tak nemohl být svědkem Arturova přesunutí do světa Minimojů. No tak tohle mě napadlo hned na začátku a zapsal jsem si to, abych to nezapomněl. Ovšem hned posléze jsem zjistil, že bych měl více trpělivý a chvíli si počkat, a to si budu pro příště pamatovat. Protože Arturův přesun se konal. Každopádně jsem čekal něco víc, po 40 minutách se nic nedělo, po hodině se také nic nestalo, ale až 20 minut před koncem se tam objevil Maltazard. To mě už napadlo, že asi to skončí otevřeně a třetí díl bude pokračování. A také že jo. Žádný boj se nekonal, bylo to jen příprava na třetí díl, který bude doufám daleko lepší. No jinak co se týče tohohle, tak to na mě působilo nějak zmateně a místy přehnaně a trošku i nelogicky. Třeba tolik cavyků při pokusu o zabití včely? A nemá včela při bodnutí uhynout? Navíc je velice pozoruhodné, že určitě všichni v tomhle filmu fandíme včele, aby jí nezabili, přitom v normálním životě by nikdo z nás ani neváhal a včelu ihned majznul. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku vysoký ohlas Bessonového prvního animáku dal podnět ke vzniku volného pokračování, které se drží stejného schématu a atmosféře. Je to ale na škodu, protože se tu neobjevuje nic nového. Maltazard zase vyhrožuje, Mimojové jsou v ohrožení a tak se Arthur opět vydá jim na pomoc. A dobrodružství může začít. Kvalita snímku je stejná. Animace je zdařilá a kombinace animovaných sekvencí s těma hranýma funguje dobře. Luc Besson se tentokrát rozhodl pro otevřený konec, což je jediná změna, která předznamenává další pokračování. A snad slibuje něco nového. Maltazar vstoupil do světa lidí, takže to předpovídá nové možnosti. Inu, necháme se překvapit. ()

Reklama

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť s názvom "Arthur a Minimojovia" som nevidel. Takže som vôbec netušil kto je Maltazard a za čo sa bude pomstiť. Ale to je v celku jedno. Celé sa mi to zdalo akési plytké, bez hlbšieho deja. Veselá, farebná zlátanina pre malé deti. Na túto povrchnú, nablískanú práznotu som už pri filmoch francúzkeho režiséra, scénaristu a producenta Luca Bessona zvyknutý. Ani táto jeho kombinácia hraného filmu s animovaným ma vôbec nebavila. Nesympatickí mi boli živí herci, ale ešte viacej tie ušaté, pehaté, strapaté animované postavičky. No a tak stupidný, odfláknutý záver som už dlho nevidel. ** ()

Wyorax 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání, až moc se řeší v "reálném" světě ptákoviny (rodiče), které nijak nezasahují do děje a v kresleném světě už to nemá takovou jiskru co to mělo v prvním díle (Las Vegas). Posledních 5 - 10 minut tvořilo zápletku filmu, takže zabitý čas. Až na Selenii (a že jí tam bylo sakra málo), která vypadala v tý růži ještě víc sexy....krom těch změněných vlasů. ** ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama