Reklama

Reklama

Aubrey Flemingovú (Lindsay Lohanová) unesú a počas niekoľkých dní, keď je nezvestná, ju znásilňujú, mučia a napokon vyhodia do priekopy. Idylické mestečko, kde žije, je šokované. Skutočné problémy však paradoxne nastanú, keď sa Aubrey vráti domov. Keď sa začne pomaly preberať z amnézie, zistí, že vlastne Audrey vôbec nie je, že je svoje identické dvojča. Psychológ by v tom hľadal príznaky schizofrénie, ktoré sa po takých traumatických zážitkoch občas dostavia. V skutočnosti je však za tým všetkým komplot... Alebo nie? Každopádne, pred Aubrey teraz stojí otázka, ktorú nebude ľahké rozlúštiť. A nemá na ňu ani veľa času. Jej dvojníčka je totiž v ohorení života. A niekde za všetkou tou lžou sa skrýva bolestivá pravda, ktorá zmení už tak dosť otrasené životy mladých dievčat... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Driscoll 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času. Námět sám o sobě by možná mohl vyústit v něco zajímavého, ale nestalo se tak - scénář je slabý, stejně jako herecké výkony; forma je divná (ne zajímavá ani zvláštní... jen divná!), napětí absentuje (o strachu ani nemluvě). Co zbývá? Uřezané ruce a nohy... prostě troška toho starého poctivého samoúčelného násilí. Jenže to je na film, který se prezentuje jako thriller, víc než málo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $7,498,716Tržby Celosvetovo $9,669,758Tržby za predaj DVD v USA $27,607,519 //počet predaných kusov 1,458,447║ Príšerný nesúrodý guláš, ktorý chce byť plný prekvapení a zvratov ale ostáva sa len kŕčovito zmietať v zmätenej plochosti. /20%/ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celulitidová Lindsay, nebo vymetačka mejdanů jak chcete a její neslavný vstup do hororového žánru. Příběh o dvojčatech a maniakovi jenž rád uřezává ruky a nohy mladým dívkám mě zrovna moc nenadchl. Teenagerskou hvězdičku Lindsay Lohan moc v oblibě nemám a přestože se jí několik filmů povedlo si myslím, že by měla raději zůstat v dnešní době už jen u toho chlastu. Děj filmu se neskutečně vlekl, atmosféra stagnovala na nezajímavých pasážích a amaterských tricích, jenž mu měli dopomoci k navození jakého si mysteriozního puncu. Místo toho zde byla k vidění jen fušeřina a gumové prstíky jenž si v klidu připnete sponovací jehlou. Ani se moc nedivím, že film dostal pořádný počet ocenění Zlatých Malin (celkově osm) což je asi rekord. Z kdysi populární herečky se postupem času stává troska, která by měla zůstat raději u toho tančení kolem tyče. To jí docela šlo a celkem jí to i sedlo. I kvůli tomu tenhle film neodsunu do odpadních vod, ale nějaký ten bodík mu přece jen dám. ()

katchi 

všechny recenze uživatele

I know who killed me mám v PC už dost dlouho...když jsem to poprvé zapla, byla jsem dost vystrašená...řezničina není moje parketa. Nakonec jsem se odhodlala a film jsem skoukla celý. Co na to říct. Myslím, že Lin už definitivně skončila s teeen filmama. Je to dobře..myslím, že bylo na čase:) Jenže nevím, zda tohle byla ta pravá role. Film není špatný. Námět je velmi originální. Záměna identit se mi hodně líbí. Ale horší to je s tím filmovým zpracováním. Uchylka na modrou je víc než zajímavá a myslím, že je to skvělý nápad:) horší je to s těma stryptýzovýma scénama a divokým sexem...to bych trochu zkrátila...a místo toho trošku vylepšila celkové pojetí..KOnec byl dost zajímavý...a šílený bylo i jak lindsay s jednou rukou a jednou nohou stihla tolik věcí a ještě zachránit dvojče..:D nojo...americkej film CO se týče Lindsay Lohan, nehrála špatně. Celkem jsem ji to i věřila. Nicméně tento film nikdy nebude hitem...jedině kdyby byl přepracován... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +Lindsay Lohan, atmosféra, napětí, pointa, závěr -těžko pochopitelný hned od začátku/// Není to tak špatný. Docela drsná atmosféra v ještě drsnějším příběhu o dívce, která zachránila sama sebe. Nedává vám to moc smysl? Nevadí, nebudu více prozrazovat, ať právě nepřijdete o to zajímavé. Kdybych to byl býval věděl já hned od začátku, tak bych alespoň netápal nad tím jak to vlastně je a jak to mám chápat. O to ale bylo potom větší překvapení až mi to celé do cvaklo. Lisdsay jsem viděl po delší době a evidentně se snaží vymanit ze své teen škatulky. To se jí částečně daří, jenže po herecké stránce tu jsou vidět rezervy. Nehledě na to, že když je svlečená, tak se na ni nedá dívat./// Celkem 74%/// ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Snímek se umístil na 34. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • V roce 2007 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší prequel, remake, rip-off nebo pokračování. Lindsay Lohan dostala stejné ocenění pro nehorší pár a nejhorší herečku a Chris Sivertson si vysloužil Zlatou malinu za nejhorší režii. (Pepinec)

Reklama

Reklama