Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Po 5 hodinách nepřerušovaného sledování tupě zírajícího stáda, jsem dospěla k několika opravdu zásadním poznatkům: 1. partnerem od ovečky není beránek, nýbrž opět ovečka 2. ovce mají ocas 3. ovce se směje zásadně na půl huby 4. malá ovce s dudlíkem je nejroztomilejší na světě 5. chci malou ovci 6. využívat psa jako sluhu není nezákonné 7. prase je člověku podobnější, než by se mohlo zdát 8. po stavbě Babylonské věže nebyla zvířátka stižena stejným trestem jako lidé 9. člověk se může stát závislým na ovci z plastelíny 10. Béééé Béééé Céééé snad nikdy nezklame... Úžasně milé! ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Jednoduše úžasné, úžasně jednoduché. Konečně seriál, který neuráží dětskou inteligenci a co víc - nehustí do dětí morálku. Někomu se sice může zdát tenhle seriál jako rychle spíchnutý večerníček, ke kterému se autoři neobtěžovali ani namluvit komentář. Pro mě je to skvělá ukázka toho, na jak malém prostoru lze vytvořit ucelený příběh se spoustou zajímavých figurek a že když máte skvělý scénář obejdete se i bez vtipných replik. Seriál je sice primárně vytvořený pro děti, tvůrci ale nezapomněli ani na dospělejší diváky a občas ze seriálu vykoukne i nějaký vtípek vyloženě pro ně. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tahle laciná animace mě k smrti nudí a roztomile infantilní béééééééé mi přijde stejně imbecilní jako vymývání mozků dětem seriálovým (s)hitem Telletubies.92% beru jako vítěztví ČR v užívání marihuany a nakládačku pro rozum od infantilnosti.Myslete si že jsem necita,ale i já koukám na pohádky a nemám problém se kolikrát u filmu dojatě rozbrečet,ale tohle mi přijde jako nějaké ufounské spiknutí :-DDD Béééééééé volééééééé :-) ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

potom ako som tu podarenu ovecku objavil v jednom dieli Wallace&Gromit sa mi do ruk dostalo vsetkych 40 dielov... a proste menej ako 5* sa neda dat. Niektore diely poslabsie ale to sa roztomilym oveckam da prepacit. Ale v kazdom dieli je stale dostatok vtipu a napadov. Mimika oveciek a vystresovaneho psa nema chybu. Takze vdaka tomuto vecernicku vidime co robia ovecky ked sa nepozerame a ked sa nahodou otocime v domneni ze sa nieco deje tak len stoja a prezuvaju travu. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama