Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

corbeau 

všechny recenze uživatele

Opravdu perfektní plastelíňák. Ten kdo používá rčení jít jako stádo ovcí asi neviděl ani jeden díl, protože tyhle bílý vykulený potvory jsou všechno jen ne zpořádaný. A pak tu jsou prasata - hip hopeři, ovčácký pes, co ovcím pomáhá, místo aby je hlídal a fakt ujetej farmář. A ta malá ovečka s dudlíkem, ta je prostě neodolatelná. 95% ()

Reklama

skinnee 

všechny recenze uživatele

potom ako som tu podarenu ovecku objavil v jednom dieli Wallace&Gromit sa mi do ruk dostalo vsetkych 40 dielov... a proste menej ako 5* sa neda dat. Niektore diely poslabsie ale to sa roztomilym oveckam da prepacit. Ale v kazdom dieli je stale dostatok vtipu a napadov. Mimika oveciek a vystresovaneho psa nema chybu. Takze vdaka tomuto vecernicku vidime co robia ovecky ked sa nepozerame a ked sa nahodou otocime v domneni ze sa nieco deje tak len stoja a prezuvaju travu. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxusní záležitost a docela lituji malé děti, že tohle nemůžou sledovat jako Večerníček a jde to pouze velmi brzo ráno, kdy ještě moc nevnímají. Super je, že si k tomu můžeme sednout doma úplně všichni od nejmenších po nejstarší a stejně se řehtáme na celé kolo. Kdybych měl vypíchnout nejoblíbenější postavu, pak by to byla ta tlustá ovce, která všechno sežere a pohltí úplně vše. No a nesmím zapomenout na prasata, která se objevují zřídka, ale když tam jsou tak to stojí za to... Paradní plastelínová akce! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tahle zábavná animovaná série je především dokladem smutného faktu, že špička animované tvorby momentálně vzniká úplně někde jinde a hlavně se nám čím dál víc vzdaluje. Obrovským plusem je celková lehkost a šmrnc seriálu daný humorem, který je dobře pochopitelný kdekoli ve světě. Svým způsobem geniální dílko jak z hlediska výtvarného pojetí, tak scénářem jednotlivých epizod. Celkový dojem: 95 %. Mladší "sestřička" pejska Gromita. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)

Reklama

Reklama