Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

jafuska 

všechny recenze uživatele

toto byl hodně podprůměrný film, šikana ve škole na třech klucích, kteří už v zoufalství si chtějí najmout ochránce, s přátelí se s Grillbitem, a nakonec jim pomůže, jestli se ale takto chovají žáci ve všech školách tak to je dost katastrofa, herecké obsazení docela fajn, ale v tomto filmu je na mě až moc násilí ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Uchazejíci americká komedie, která poukazuje na šikanu na amerických středních školách. Musím uznat, že se tu našlo několik povedených okamžiků, jimž jsem se zasmál, nicméně mě zklamaly mnohé postavy. Hlavní záporák byl dle mého hodně nepřesvědčivý a Owena Wilsona si umím taky představit v daleko lepším světle. Plusové body dávám zejména za leč nikterak originální, ale smysluplný děj. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Žánrová rutina, ktorá sa drží striedmeho humoru pre širšie masy a tak nedokáže zasýtiť filmových úchylov, ktorí sa tešia na prdy, grcanice a podobné nechutnosti a ktorých je kvôli podobným filmom čím ďalej tým viac. Vtipných momentov je vo filme ako šafranu, šťastie je, že celkom rýchlo odsýpa. Ale je smutné, že Owena Wilsona, na ktorom je film postavený, museli s komediálnych prvkoch filmu zastupovať deti. Dúfam, že neskončí ako Eddie Murphy. 60%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na to, že šlo o Appatowu produkci a jednim ze scénáristů byl Seth Rogen, neni výsledek extra přesvědčivej. Začátek je dobrej - zazní pár hlášek, objeví se pár povedenejch gagů a divák je správně vtaženej do děje. Jenomže od chvíle, kdy si kluci najmou bodyguarda Drillbita, zábava hodně ochabne, zároveň upadá i zájem diváka o osudy hlavních hrdinů a děj se bez zásadnějších zvratů blíží pomalejšim tempem k předvídatelnýmu finále. Nejvíc však snímku scházel pro Appatowky typickej vulgární, ale přesto vtipnej a inteligentní humor. Třetí slabá hvězda za soundtrack. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama