Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je jeden z najlepších komediálnych hercov, lenže v tomto filme to nejako nie je vidieť. Naviac tie deti tam boli také nesympatické, že si fakt koledovali o to, aby im niekto v škole namlátil a tým pádom sa ako divák nemôžem stotožniť s ich snahou o zlepšenie svojej situácie. Celkovo ma to teda nemá čím zaujať, a preto hodnotím podpriemerne. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač se dva hlavní dětští hrdinové snažili to všechno zachránit (a byli dobři, než jim to docela pokazil ten děsivý spratek z Kruhu), a obsazení slibovalo vcelku kvalitu, potenciál zápletky zůstal promarněn díky slabému scénáři, který např. ze slibně rozjeté postavy Owena Wilsona udělal jen žvatlajícího ňoumu, který se motá ode zdi ke zdi. 2.5* ()

Reklama

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Ať mám Owena Wilsona sebe víc ráda, z tohohle filmu cáká americká naivní blbost na všechny strany. Jediné příjemné překvapení vidím v hereckých výkonech mladých, zvlášť Nate Hartleyho. Dvě předchozí věty jsem psala asi před dvěma hodinami a mezi tím mi došlo, že jsem byla naprosto uzavřená fantasii a důvtipu. Byť je film označen jako komedie, přijmu-li ho jako parodii na klasické školní klišé: šikana; klasické americké "happy" rodinky, kde je vše úžasné; a na zběhlé veterány, "čisté" bezdomovce atd. nemůžu dát méně než hvězdičky 4 ... V ironii jde právě přece o náhled na věc... každý ji vidí jinak... jsou i tací, co ji nevidí vůbec... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem opravdu nečekal. Tvrďák Taylor nejenže nebyl žádným tvrďákem, žádným Taylorem, komedie nebyla komedií, ale středoškolským příběhem tří chlapců, kteří zrovna nastoupili do prváku a mají problémy se šikanou. Jediným okamžikem, kdy jsem se opravdu zasmál je, jak na konci přijde o prst. Jinak film opravdu nic nenabízí, bohužel ani průměr. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Keď som si tento film všimol v programe, spomenul som si, že pred časom chcel na Slovensku tento film uviesť aj do kín ale nestalo sa tak a dostal sa iba na DVD, čo je podľa mňa škoda. Film totiž prekonal moje slabé očakávania a bol vtipný a svieži. Seth Rogen napísal dobrý scenár a tak nešlo o najhoršiu americkú komédiu. Navyše s výborným dabingom: IVO ŠÁNDOR, DANIEL FISHER, MAREK SUCHITRA, DAVID HARTL, MICHAL DOMONKOŠ, PETER RÚFUS a ďalší + vo filme hlavní hrdinovia sledovali film NEPODPLATITEĽNÍ - DeNira v tej ukážke daboval PETER RÚFUS (v originálnom dabingu MARIÁN SLOVÁK) a Costnera daboval VLADIMÍR KOBIELSKÝ (v orig. TOMÁŠ MAŠTALÍR) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama