Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je prostě sympaťák a utáhne jakýkoliv film. Navíc je zde Leslie Mann v jedné ze svých nejpřitažlivějších rolí. Tři hnusní puberťáci jako hlavní hrdinové zrovna příjemní nejsou, ale celkově je to docela vtipné a rozhodně to nenudí. Sice je to šedivý průměr, ale Owen s Leslie z toho dělají o něco vyšší ligu. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze školního prostředí, ale když jsou herecké postavy už v pubertě! Tvrďák Taylor je o školácích a pro školáky ZŠ, tedy pro děti. Stupidní scénář, hnusné herecké postavy a Owen Wilson bezdomovec. Co už může být horšího? Nedávno jsem viděl film ze školního prostředí "Puberťačka" a tomuto filmu Tvrďák Taylor nesahá ani po kotníky! ()

Reklama

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá podívaná po všech stránkách jak hereckým obsazením tak jejich výkony,tak režií ani pokusy o vtipnější scény nic moc,příběhově taky slabota snaha trochu odlehčit pohled na šikanu na střední najmutím strážce kterého ztvárnil O.Wilson který toho moc nepředvedl,snímek spíš pro dětské pokolení. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie potěší asi spíš mladší generaci. Trojice chlapců hledajících ochranu z důvodu šikany na škole si nakonec jako svého bodyguarda vyberou houmlesáka a vojenského dezertéra Owena Wilsona. Wilson má určitě navíc a natočil mnohem lepší komedie. Snímek má po celou dobu nevýrazný a hlavně neoriginální děj. Snad dvakrát jsem se usmál, ale dobrá komedie je pro mě něčím jiným. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

681. hodnocený film: Skutečně se divím tomu špatnému ohodnocení Tvrďáka Taylora, protože mě Owen Wilson, jako vždy, nezklamal. Jasně jednoduchý a přímý snímek, který se snaží jen pobavit a snad dát i malou radu teenagerům, kteří se ocitnou v podobné roli, jako malí hrdinové. Čekal jsem přesně to, co jsem dostal. Naprostá spokojenost. 4* jsou adekvátní a vy, lidi, probuďte se... 4* ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama