Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač se dva hlavní dětští hrdinové snažili to všechno zachránit (a byli dobři, než jim to docela pokazil ten děsivý spratek z Kruhu), a obsazení slibovalo vcelku kvalitu, potenciál zápletky zůstal promarněn díky slabému scénáři, který např. ze slibně rozjeté postavy Owena Wilsona udělal jen žvatlajícího ňoumu, který se motá ode zdi ke zdi. 2.5* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ne že by se člověk vyloženě popadal za břicho, ale myslím, že na ten průměr film má. Samozřejmě jsou v ději použité všechny klasické zvraty jako uvědomění si vlastní odpovědnosti nebo vzpoury utlačovaných proti utlačovatelům, přesto je trojice nerdů opravdu reprezentativní a Wilson sa na roli homeless flinka hodí určitě víc než kdokoli. Nakonec asi kvůli tomu Wilsonovi také film hodnotím jak hodnotím. II Scénář: Kristofor Brown, Seth Rogen. Hudba: Christophe Beck. 55% ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Vždy roztomilý Owen Wilson jako bodyguard pro 3 absolutní loosery? Filmeček sice na první pohled v pohodě, ale nic světoborného, ba ani průměrného. Pár hlášek, momentů při kterých se zasmějete a pak tam máte akorát Owena. Plně souhlasím s tím tvrzením o lepře...hlavní postavy byly fakt sympatické asi jako červ v jídle (ani rapovat to neumí...). Jinak když přivřu oči a vybavím si těch pár už trochu světlejších momentů můžu klidem v duši dát 2*. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie. Být to zaměřený jen na ty tři kluky a nebo naopak jen na Drillbita, tak to mohlo být mnohem lepší. U každého si říkáte, že je tam nějaký potenciál, ale na ten zapomenete, když se začne vyprávět jiný příběh. O komediálních schopnostech Owena Wilsona jsem na začátku dost pochyboval, ale tady je to skoro jen on, kdo má zásluhu na tom, že se dá film označit za komedii. Celkově jsem ale musel hodnotit jednou hvězdičkou navíc. To za ten konec, který mě dost překvapil. Finální souboj byl na komedii dost drsný a přímí. Chvíli jsem si dokonce vzpomněl Ramba :) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Uchazejíci americká komedie, která poukazuje na šikanu na amerických středních školách. Musím uznat, že se tu našlo několik povedených okamžiků, jimž jsem se zasmál, nicméně mě zklamaly mnohé postavy. Hlavní záporák byl dle mého hodně nepřesvědčivý a Owena Wilsona si umím taky představit v daleko lepším světle. Plusové body dávám zejména za leč nikterak originální, ale smysluplný děj. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama