Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

ariari 

všechny recenze uživatele

tento film ale nebol určený skupine nemilosrdných otrlých kritikov teoretikov ale pre zábavu a relax vekovej skupine dospievajúcich chalanov. Podla toho ako sa tí 13-roční na tábore pri pozeraní od srdca zabávali...áno!!skvelá voľba, patrí medzi tých pár kontroverzne hodnotených od znudených prázdnych vševedov , ale zato chlapčenských trhákov, z ktorých si v pohode napodobňujú celé repliky (Rrrrr, Stúj pri mne, Herkules :-) a pozrú viac ako raz. Owen Wilson sa vykašlal už viackrát na tlaky producentov a točí, čo sám chce. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Apatow pro děti? To je slabota... Líbit se to může maximálně lidem do 15 let, pak už to způsobuje měknutí mozku. Zápletka o loserovi, kterej předstírá, kdovíjakej neni machr a pak se stane učitelem buznologie a začne v sobě objevovat city, je hrozně jednoduchá a předvídatelná a nepřináší vůbec nic nového, přesto je docela dobře podaná, takže jsem se docela i bavil a moc nenudil. Víckrát už to ale vidět nechci, což nezmění ani účast mého oblíbence Owena Wilsona. ()

Reklama

helrohir 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je jeden z najlepších komediálnych hercov, lenže v tomto filme to nejako nie je vidieť. Naviac tie deti tam boli také nesympatické, že si fakt koledovali o to, aby im niekto v škole namlátil a tým pádom sa ako divák nemôžem stotožniť s ich snahou o zlepšenie svojej situácie. Celkovo ma to teda nemá čím zaujať, a preto hodnotím podpriemerne. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá podívaná po všech stránkách jak hereckým obsazením tak jejich výkony,tak režií ani pokusy o vtipnější scény nic moc,příběhově taky slabota snaha trochu odlehčit pohled na šikanu na střední najmutím strážce kterého ztvárnil O.Wilson který toho moc nepředvedl,snímek spíš pro dětské pokolení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na pohled jsem týpek vhodný k šikanování, ale všichni, kdo to zkusili, to již nikdy neudělají. Nikoli proto, že bych uměl krav magu, muay thai nebo alespoň obyčejné hwarangdo, ale proto, že vždy zodpovědně vracím to, co jsem dostal a k tomu štědře přidávám dvacet procent. Naši noví středoškoláci však váhají poměřit si bi-, tri-, quadri- a jiné cepsy s vrchním školním šikanovatelem a tak přichází čas na taktický výcvik, který sice jeví jistý náznak zábavy, ale přitom zdvořile nepřekračuje hranice průměru. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama