Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson má na víc. To co předvádí v tomto filmu mi příjde dosti zbytečné. Kde jsou ty časy, kdy pro mě zazářil ve filmu Za nepřátelskou linií. Akční film, který se od Wilsona vůbec nečekal a neskutečným způsobem tam překvapil. Vím, že před natáčením tohoto filmu měl nějaké osobní problémy, ale mám ho rád, takovéto filmy mu nepřeju. Tvrďák Taylor není komedie, kterou by si on zasloužil. Owen Wilson je sympaťák, který dokáže překvapit, který musí překvapovat. Dokázal to hodněkrát, dokáže to i v budoucnu, věřím tomu. Sice minulý Darjeeling byl hodně solidní, ale doufám, že v komediích jako je právě tato se tak často objevovat nebude, on si to nezaslouží. Komedie je to totiž průměrná, kupodivu decentně dětská, jenže ne příliš pro dětské publikum. Já se u ní nebavil, koukal jsem na ní jen kvůli němu a to mě zklamalo. Doufám, že časem se z toho dostane a zase překvapí v nějakém akčňáku, a udiví tím nejednoho kritika, jako právě Za nepřátelskou linií. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komédia, po zhliadnutí ktorej si položíte otázku či to vlastne komédia aj bola. Skôr je to film pre deti. A neodpustím si poznámku ani na Wilsona, ktorý nevyužil svoj herecký potenciál a podal len chabý výkon. Od neho som očakával oveľa viac keďže práve kvôli nemu som si tento film pozrel. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Milá komédia zo stredoškolského prostredia o partii lúzrov šikanových miestnym magorom. Na pomoc však prichádza Owen Wilson, ktorý si strihol postavu pacifistického dezertéra a homelesa s tradičným šarmom. Bavili ma hlavne interakcie medzi ním a Leslie Mann. Taká ľahká komédia na odreagovanie od všedných problémov... 65% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama