Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komédia, po zhliadnutí ktorej si položíte otázku či to vlastne komédia aj bola. Skôr je to film pre deti. A neodpustím si poznámku ani na Wilsona, ktorý nevyužil svoj herecký potenciál a podal len chabý výkon. Od neho som očakával oveľa viac keďže práve kvôli nemu som si tento film pozrel. ()

Reklama

Booman 

všechny recenze uživatele

Film o třech šikanovaných chlapcích, co se rozhodnou něco s tím udělat, a tak si najmou bodygarda, co byl dřív voják. Netuší ale, že se v armádě moc dlouho neohřál, a že poměrně rychle dezertoval, nyní je bezdomovec a chce je vykrást. A protože je srab, tak je ani nechrání, ale jenom je učí jak se bránit, což je ale taky naprd, protože to sám neumí. Nakonec se v něm ale probudí bojovník a šikanistu seřeže. To by byl tak ve zkratce děj. No, úpřimně nijak odvázanej jsem z toho nebyl. Kromě toho že děj je poměrně debilní, místy je film opravdu hodně trapnej a celkový dojem z filmu je nula. Jediný proč dávám dvě hvezdy je Owen Wilson, kterej je sympaťák a že jsem se škodolibě bavil, jak ty tři kluci dostávali na frak a dělali si to všechno jenom horší ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ne že by se člověk vyloženě popadal za břicho, ale myslím, že na ten průměr film má. Samozřejmě jsou v ději použité všechny klasické zvraty jako uvědomění si vlastní odpovědnosti nebo vzpoury utlačovaných proti utlačovatelům, přesto je trojice nerdů opravdu reprezentativní a Wilson sa na roli homeless flinka hodí určitě víc než kdokoli. Nakonec asi kvůli tomu Wilsonovi také film hodnotím jak hodnotím. II Scénář: Kristofor Brown, Seth Rogen. Hudba: Christophe Beck. 55% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

681. hodnocený film: Skutečně se divím tomu špatnému ohodnocení Tvrďáka Taylora, protože mě Owen Wilson, jako vždy, nezklamal. Jasně jednoduchý a přímý snímek, který se snaží jen pobavit a snad dát i malou radu teenagerům, kteří se ocitnou v podobné roli, jako malí hrdinové. Čekal jsem přesně to, co jsem dostal. Naprostá spokojenost. 4* jsou adekvátní a vy, lidi, probuďte se... 4* ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama