Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

High.Hopes 

všechny recenze uživatele

Film sice následuje příběhovou linii typických amerických teenagerovských komedií, narozdíl od většiny z nich se ale naštěstí nebere vůbec vážně, naopak si z podobných filmů mírně utahuje. Když tak ale koukám na další komentáře tady, přijde mi, že většina lidí asi tu jemnou parodii tvůrců ve filmu neobjevila. Pro mě to ale byla ta největší přednost, která udělala film koukatelným. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Člověk by si mohl začít myslet, že jediné o co jde americkému školnímu systému je, aby se studenti zařadili do škatulek. Sportovec, roztleskávačka, šprt, poté si vybrali ten správný spolek. V této chvíli, pokud si vyberete ten správný je vyhráno. Čekají vás jen mejdany, mejdany a ještě jednou mejdany.... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Otec předává Sydney dárek.) Paul White: - "To máš ode všech." Sydney White: - "Tohle je antivibrační rámový kladivo?" & Rachel Witchburn: - "Je 12:01. Vítejte v pekle, smradi! Během příštího týdne budeme provádět to, čemu ráda říkám výchova nováčků!" Christy: - "Nesmíme tomu totiž říkat šikana po tom, co se stalo Suzie." & Sydney White: - "Zní to dost hloupě, hodně hloupě, zoufalci tam jsou celej den a hlasujou sami pro sebe." Katy: - "Ne, to teda ne, můžeme jen jeden hlas denně. Že jo, Rachel?" ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Typická vysokoškolská komedie, bohužel s docela málo vtipy a přehnaně veselým koncem. Párkrát jsem se zasmál, ale to moc nebylo. Žebříček se posouval příliš rychle. Bejt tou vedoucí Kappy, bych ji podezříval z hackování. Bohužel, kdyby to zašlo do více extrémní komedie, tak by se to lidem nelíbilo, ale mně ano, proto to zůstalo jako komediální drama, aby to mělo aspoň větší počet procent. Bylo to hodně normální. VYHODNOCENÍ: Z 200. MÍSTA NA 21. ZA VTEŘINU? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno