Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to parodie...není to parodie...je to parodie...není to parodie...co myslíte vy? 1) Příšerný brak, kterému však z mně ne zcela jasných důvodů nechám dvě hvězdičky, protože chvílemi mě i docela bavil...no a mezitím jsem si stihl vyřídit spoustu věcí. 2) Upozorňuji na slovenský distribuční název - Snehulienka to ma v paži - to by nenapadlo snad ani scénáristu komentovaného filmu. 3) My name´s Slunicko2 and I think I'm in love with a dork. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle filmy asi fakt nejsem stavěnej a co horšího, nedostal sem ani psychycké uklidnění a vyrovnání duše, před začátkem filmu. Jediný co bylo ve filmu hezký byli vysokoškolačky z koleje... Jediný co mě zaujalo byl životní styl lidí na kolejích. Otázkou je jestli to tam v USA takhle opravdu chodí. Jestli zjistim, že ano.... Začnu se učit =) ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama