Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

High.Hopes 

všechny recenze uživatele

Film sice následuje příběhovou linii typických amerických teenagerovských komedií, narozdíl od většiny z nich se ale naštěstí nebere vůbec vážně, naopak si z podobných filmů mírně utahuje. Když tak ale koukám na další komentáře tady, přijde mi, že většina lidí asi tu jemnou parodii tvůrců ve filmu neobjevila. Pro mě to ale byla ta největší přednost, která udělala film koukatelným. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční a obyčejná teenagerovská romantika s příjemnou Amandou Bynes, nafintěnými tupými kráskami a prostými, leč dobrosrdečnými losery. Nepřináší nic nového, než co jsme mohli xkrát už vidět, včetně závěrečného podtrhu, prokouknutí, nápravě a samozřejmě dobrého konce. Jako poklidná zábava pro deštivý podvečer proč ne. Hudba: Deborah Lurie ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Liking this movie, I am most certainly a dork... Ale vážně - i když je to miliontá variace na to samé pořád dokola (z chudé obyčejné dívky se stane princezna, která získá prince a všichni ji mají rádi), je to docela povedené. U několika scén jsem se musela nahlas smát. A taky se mi líbilo to zasazení děje na kampus vysoké školy - proč by se vlastně podobné příběhy měly z většiny odehrávat na střední? Tahle malá změna celkem potěšila. A Amanda Bynes je docela roztomilá, i když pořád dokola hraje podobné role a to naprosto stejným způsobem. ~(2,9)~ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žasnem nad kreténskym slovenským distribučným názvom tohto filmu - "Snehulienka to má v paži". Bože, to je trapné. Kto takto przní originálne tituly, by si zaslúžil poriadnu do držky. Inak sa jedná o takú nenápadnú, ale celkom príjemnú, teenagerskú komédiu z vysokoškolského prostredia. Mladá deva Sydney White, sa rozlúči so svojim otcom, stavebným robotníkom a odchádza študovať prestižnú vysokú školu, ktorú pred rokmi úspešne absolvovala jej nebohá matka. Aj keď prvé dni sú pre ňu sklamaním, časom si získa priateľov, stane sa najobľúbenejšou študentkou a najde aj svoju lásku. Typická americká komédia pre teenagerov. ** ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama