Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Oproti až neuvěřitelně vyváženě podprůměrné jedničce, je dvojka až neuvěřitelně velice nevyvážená. Tři čtvrtiny filmu jsem se pohyboval s hodnocením na pomezí odpadu, všechno změnila až nečekaně slušná, lehce stravitelná poslední čtvrtina, která se mi velice líbila a díky které bych možná byl ochoten absolvovat tento film znovu. Oblíbené písně: I don’t dance, Gotta go my own way, Bet on it. Tři čtvtiny za 25 %. Poslední čtvrtina velice slušných 75 %. Vzhledem k tomu, že se ke jmenovaným písničkám stále rád vracím, tak tu jednu hvězdu přihodím. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla rozhodne lepsi. Tam mne obcasne prehravani a prastenost nekterych postav nevadila. Bylo to neco noveho (ve smyslu, ze jsem neznal charaktery jednotlivych postav). V tomto dilu jsem misty uz pretacel a zdaleka mne nezaujal jak ten prvni. Taky uskodil fakt, ze se hlavni postavy od sebe brzy po zacatku vzdalili a nabralo to pro divaka na 110% predvidalny dej, ktery smeroval k opetovnemu sblizeni Happy Endu. Ja bych to pri vsi skromnosti napsal jinak :-) Kazdopadne opet chvalim herecku hlavni postavy a zase povedene songy. Tentokrat mne nejvic zaujal ten posledni - Everyday. ()

Reklama

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička reprezentovala docela průměrný, ale pořád slušný pokus o dobytí teenagerského Olympu, který aspoň rychle uběhl a člověk se při něm moc nenudil. Děsivá realita všudypřítomných testů a zkoušení na mojí střední škole nakonec zapříčinila, že jsem si řekla, že když nebyla jednička této muzikálové střední školy tak špatná, dvojka by s o něco vyšším hodnocením na CSFD mohla být ještě o něco málo lepší. Jak jsem byla bláhová... Je vidět, že většina lidí si pustila jen první díl, a po něm pokusy přijít na chuť této sérii vzdala. Zatímco jiná menší skupinka těch, co byla z jedničky nadšená, se vrhla i na pokračování. Jinak si těch 62% skutečně nedokážu logicky odůvodnit. Písničky přestaly být už téměř poslouchatelné, zápletka byla nudná, už se ani nedokal žádný "velkolepý" závěr ve stylu "muzikál vs. matematická soutěž vs. basketball". I když jsem to proskákala stylem "pět minut překočím, na jednu minutu se kouknu", šíleně jsem se nudila. I biologie se svými askonními, sykonními nebo leukonními tělními typy u živočišných hub je zábavnější. Skutečně nechci vědět, o čem bude připravované pokračování tohoto filmu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +stejná parta lidí jako posledně, zajímavější příběh, pestré prostředí, texty písní -některé písně jsou stále moc uřvané a pořád je co vylepšovat/// V každém směru film poposkočil o úroveň výš. Zpracování je profesionálnější, dílčí části filmu lepší a i herci úmí lépe zahrát. Pro náctileté publikum je tohle bezvadný film. No a potom se zajímavost filmu snižuje čím ste starší a čím méně máte rádi pop. Ale tohle v jistě obměně platí pro všechny teen filmy. Já jsem ovšem spokojen, děj mě docela zajímal. Herci jsou opravdu pěkní a tyhle tři písničky nelepší (Z bassebalového zápasu, rozchod Gabrielly a Troye a situace kdy se Troy naštve) Mimochodem tu poslední písničku jsem si pustil asi 5x. No je to pěkný klip :-) Přesto i přes celkovou pestrost snímku z něj úplně čiší televizní zpracování./// Celkem 64%/// ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Gabriella a Troy sa pri spoločnom kúpaní potápajú, no v skoršej snímke Troy stál v bazéne a hĺbka vody mu bola iba po pás. (ČSFD)
  • Ryan (Lucas Grabeel) i Kelsi (Olesya Rulin) ve filmu vystřídali 13 různých čepic. (Cheeker)
  • Růžové piano použité v "Fabulous" bylo natřeno i na bílo a použito v "Everyday". (Cheeker)

Reklama

Reklama