Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Fr 

všechny recenze uživatele

Pohádka o kovbojích a dracích, ale hlavně panu nedoceněném, který nepusinkoval šéfům zadky, ve které se místo víly může objevit vzteklá kráva.…. Film těží z potrhlých vtípků, které děti opravdu baví. Hrdinové i padouši jsou pro ně lehce k pochopení a důležitá je jednoduchost všeho a všech. Kam se hrabou některé pohádky! Když se stříká sprejem do očí, řvou smíchy a já řvu kravina, kravina, kravina! Všem do 15ti let vřele doporučuji! PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nemám s Bedtime Stories žádný závažný problém. Jasně, je to jen plochá rodinná komedie, s lehkou a předvídatelnou linkou, která toho nemá moc co nabídnout, nicméně na odreagování... Proč ne? Sandler se snaží, fóry vycházejí z realných odkazů (a člověk si je musí hledat popřípadě mít přehled), pohádky jsou vtipné, Bulva mi nevadil... Tři pohodové hvězdy. Haven't you heard? Goofy is the new handsome. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Asi se vážně nebudu řídit názory na csfd. Protože potom jdu do kina s otázkou, proč jdu na film, který je zde hodnocen velice vlažně. "Pohádky na dobrou noc" mě ale příjemně překvapily. Hlavní komediální prvek je samozřejmě Bulva (pro neznalé: morče s vypoulenýma očima), ale zasmála jsem se i jindy. Příjemná oddychovka, při které zapomenete na starosti všedního dne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V príbehu máme sympaťáka s dobrým srdcom, ktorý by to chcel v živote niekam dotiahnuť, ale veľmi nevie kam, ďalej je tu jeho nesympatický protivník, hrdinova nová láska a pár vedľajších viac či menej vtipných postavičiek, ktoré dejom tak nejako preplávajú len kvôli tomu, aby na konci vypratali priestor pre veľké ponaučenie „buď dobrý, nebuď sebec, tvrdo pracuj a splnia sa ti tvoje sny.“ Našťastie je tu Adam Sandler, ktorý zvláda ťahať film do nadpriemernosti aj v jeho najslabších okamihoch a scenáristi mu čas od času doprajú aj nejaký ten sympaticky cynický a nedetský vtip. Chrbát mu navyše väčšinou kryje aj sympatická Keri Russell a z reťaze odtrhnutý Russell Brand. Celkom slušná Vianočná jednohubka. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

K uzoufání nudná, sterilní a hloupá komedie opravdu jen pro ty nejmenší. Je vidět, že Shankman zase najel zpátky do svého podprůměrného a nezáživného módu a všechny nápady vyčerpal v Hairsprayi. Tady tomu nedal nic. Není tady žádnej dobrej vtip, pohádkový scénu jsou unylý a bez nápadu a celý se to na komedii se Sandlerem až moc vleče. Sandlera to celýho nějak semlelo a nemá vůbec šanci se rozjet, Guye Pearce to zesměšnilo úplně a jedinej kdo byl tak nějak snesitelnej byl Russell Brand a možná ještě trochu roztomilá Keri Russell. Příběh je navíc úplně blbej. Ne že bych chtěl po něčem podobným něco geniálního, ale alespoň vysvětlení proč se ty pohádky vlastně vyplňují jsme se dočkat mohli. Tomuhle filmu se teda radši vyhněte obloukem. Dětem se to možná líbit bude, ale fanouškům Adama Sandlera u toho budou krvácet oči a ostatní budou doufat v povedený Hairspray 2. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Během filmu je na jedné tabuli napsáno i jméno Harry Otto. Jde o poděkování asistentovi uměleckého režiséra filmu. (ČSFD)
  • Novopečený otec Sandler se nechal slyšet, že chtěl natočit nějaký film, na který by se jeho dítě mohlo jednou koukat, aniž by se za svého otce stydělo. (hippyman)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama