Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

kajas 

všechny recenze uživatele

Asi se vážně nebudu řídit názory na csfd. Protože potom jdu do kina s otázkou, proč jdu na film, který je zde hodnocen velice vlažně. "Pohádky na dobrou noc" mě ale příjemně překvapily. Hlavní komediální prvek je samozřejmě Bulva (pro neznalé: morče s vypoulenýma očima), ale zasmála jsem se i jindy. Příjemná oddychovka, při které zapomenete na starosti všedního dne. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stará známá POHÁDKA - chlap, který je děsný sobec a nemá rád děti, se postupem času napraví a dokonce najde svou vyvolenou. Zde k tomu jen přidali teoreticky vynikající, ale prakticky nedostačující námět. Sandler působí protivně a trapně jako obvykle. Morče Bulva, co má (nevěřícně velké) bulvy, mě asi mělo rozesmát, což se však nestalo. Na druhou stranu musím ale pochválit solidní soundtrack (tam asi budu s chválou končit - zbytek byl průměr). Celkově to působí tak na 50%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokud budu hodnotit jen v ramci subzanru rodinnejch komedii s detma, tak je to absolutni bomba. Pribeh jednoduchej a predvidatelnej, ale taky perfektne sviznej a skvele zabavnej, vtipky sice misty detinsky, ale diky Sandlerovi, kterej hraje zase tak trochu dobracky hovadko a je tradicne vybornej, tak dokazou fakt perfektne pobavit a Pearce, Brand a Schneider ve vedlejsich rolich jsou zabavny. Navic se musi ocenit, ze dokonce i deti jsou celkem sympataci. Takze jedinou vytku mam k namrdanymu morceti, to je tu fakt trochu navic. Takze celkove perfektni, svizna a zabavna rodinna komedie s fajn napadama (i kdyz by pohadek moh vypravet vic), trochu slabsima trikama a perfektni hudbou za lepsi 4*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Skeetře ?? Nebojíš se, že se ti při tom holení podříznou ??" - "Co ?? Ale ne, ne !! Sebral jsem jim žiletky !! Koukej, táta jim zdrhnul, tak je někdo musí naučit se holit, ne ?! ;) Veskrze slušná sandlerovka, jakkoli tradičně poměrně co do potenciálu nevyužitá, která bohužel zapomíná či spíše ignoruje onu fatální skutečnost, že pohádky se zkrátka musí umět vyprávět.. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííív Základní problém téhle fantasy komedie tkví ve faktu, že jediná sympatická, psychologicky uvěřitelná a herecky vyzrála postava je tu morče s vykulenýma očima. Koulelo očima nad scenáristickou sterilitou, předvídatelným dějem a především nad nedostatkem invenčních zpestření. Jeden dobrý fór se žvýkačkami zkrátka 99 minut nepokryje. Dobrý vypravěč nebo rodič snadno docílí toho, že po jeho pohádce nechtějí ratolesti usnout a žadoní o přídavek. Zaručuji, že to se vám u Bedtime stories nestane. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Když spí děti ve Skeeterově hotelovém pokoji, sledují v televizi The Suite Life of Zack and Cody, seriál o dvou dětech žijících v hotelu, kde se hlavní roli objevili Dylan a Cole Sprouseovi, kteří si s Adamem Sandlerem zahráli ve filmu Velký táta. (HappySmile)
  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama