Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

castor 

všechny recenze uživatele

.. aneb jak si rychlonožka Scott Adkins užívá na zemi v zaplivaném podzemí, aniž by tušil, že za pár minut přijde o hlavu. A já netuším, kde jsem tohle zase vyhrabal. Čtyři přátelé a dvě ženštiny se shodou (ne úplně logických) okolností dostanou z metra ven mezi koleje, kde zanedlouho pochopí, že trojice dredatých individuí s mačetami a kopími potřebuje maso pro své psy. Ideálně čerstvé lidské. Snímek se hodí tak do přelomu osmdesátých a devadesátých let, kde bylo podobných výplachů nespočet, jenže měli (ze šesti) aspoň jednoho trochu uvažujícího kusu na porážku a neměli pološílenou kameru. Btw. není nad emotivní vzkazy těsně před smrtí. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Další špatný vtip o podzemním kočkováním s bandou nasraných houmlesáků nebo co to bylo vlastně za prapodivnou pakáž, který nejenomže ničím nepřekvapí, ale spíše unudí k smrti. Jako celek špatně zrežírované, dějově nezáživné a akční scény rozklepané, nepřehledné, no prostě totálně zprasené. Podobných filmů na tohle téma je myslím relativně dost, takže radím zkusit něco jiného, než-li tuhle naivní pitominu. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Je mi šumafuk, že Scott Adkins tu nerozkopáva hlavy a skôr mi bolo sympatické, že sa snaží vybehnúť zo škatuľky, no vybral si na to veľmi zlí film. Už úvodná scéna, kde žena o dušu beží cez metro, vybehne na eskalátor a ostane tam stáť ako prikovaná, namiesto toho aby bežala ďalej, dá jasne najavo, že toto nebude z tých chytrejších filmov. To čo nastalo potom to totálne zaklincovalo. Ale nič to. V ďalších priebehu som na to zabudol, ale asi v dvadsiatej minúte keď nastala prvá akčná scéna, som mal chuť v momente ten film vypnúť, pretože to čo začal predvádzať kameraman sa len tak nevidí. Triasol a krútil kamerou ako o život tým najnemožnejším spôsobom a to mu bohužiaľ ostalo až do konca. Hviezdička za rozmačknutie hlavy výhybkou a viac ani ň. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechová řezničina s prasáckou parkinsonovskou kamerou (za tu bych kamenoval) a našlápnutým hudebním doprovodem. Skupinka mladých lidí vystoupí z metra v podzemním labyrintu poté, co jedna z pasažérek usoudí, že je obtěžována, a použije obranný plyn, který však učiní prostor vagonu neobyvatelným. Samozřejmě nikdo z nich netuší, že v podzemí žije trojice neandrtálců, co krmí své psy masem náhodných zabloudivších obětí. A tak se sekají hlavy, propichují těla, vytahují střeva...mačety a kopí se míhají, rudé gejzíry stříkají, prostě klasické béčko z oblíbeného metra. Hlavní postavy se chovají po většinu času dementně, a tak jich divákovi líto není, naopak se těší, jak budou brutálně zmasakrovány. Třeba takové roztrhání psem je vyložená chuťovka. Velmi mne potěšil konec (zaslouží si hvězdu), jelikož jinak to ani dopadnout nemohlo. A tvůrci naštěstí nepoužili klišé - nakonec zůstane blbá blondýna, ba co víc ho důsledně popřeli. Varování: film je naprosto nevhodný pro epileptiky...p.s.měl jsem neskutečnou smůlu na čuňácké titulky... ()

intro 

všechny recenze uživatele

Čekal sem nějakou blbost, ale nakonec musím říct, že se mi Stag Night celkem líbil. Prostředí metra je vynikající a dává filmu tu správnou atmosféru. Jediný problém sem trošku viděl v hercích. Ti dobří (oběti) vypadaj jak z nějakého teen. seriálku. No jo , ale to je problém snad všech amerických filmů, takže na to si musím asi zvyknout. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama