Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kľudne by som dal aj 3*ale...Ale opäť záver z radu"tak teraz to ukončíme a hotovo". Scenáristom by som dolámal prsty za to,že nevedeli vymyslieť nejaký originálnejší koniec. Je to škoda pretože namiesto už tradičných zombíkov tu behajú zfanatizovaní ľudia z nejakej blbej sekty, čo je určite plus. Ja som sa bavil, ale stále je to len priemer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrý to bylo, ale čekal jsem něco víc od takovýhleho hodnocení. Začátek byl výborný párkrát jsem se lekl. Ale od doby kdy zjistíme co a proč, se film táhne v duchu slabého slasheru. Bohužel jsem ani s jednou postavou nesympatizoval takže mi upřímě bylo jedno kdo chcípne a kdo ne. Atmosféra filmu tu tam a herci byly příšerní, hlavně ty věřící takový polena a ty jejich náboženský kecy mě neuvěřitelně sraly, a to hlavně od tý starý báby. I když scénář je celkem zajímavý tak režisér neudržel laťku a udělal z toho prachobyčejný slasher jakých je tuny. Hlavně megaposral konec, takhle stupidní konec se jen tak nevidí. PS: Palec dolů uživatelovy LD, takhle ty hodnotíš filmy? ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka vážně dobrá. Ta atmosféra a stísněnost jedné podzemky vám skoro teče z obrazovky (příp. monitoru), navíc dvě nebo tři lekačky jsou naprosto zástavové. Bohužel, někde v polovině stopáže se to znenadání sekne a z poctivého chilleru se přesuneme spíš do slasherových vod, kde se zbytek přeživších rube s kultem náboženských zmrdů. Chvílemi je to zábavný a docela brutální, o nudě nic netvrdím, ale ona slibovaná monstra vyjdou v závěru přece jen dost zbytečně. Každopádně za tu almužnu (200 tisíc kanadských dolarů) je to seriozně zvládnuté béčko. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Toto bolo, ale prekvapenie! Od filmu som vôbec nič nečakal a dokonca ani počas filmu som nečakal to čo sa stalo. Začínam milovať tú atmosféru v metre / vlaku / železnici. Ale toto je o niečom inom. Zo začiatku sú tie výjavy fakt super, potom prichádza gore, vraždy a apokalypsa. No a koniec ma doraz absolútne. Proste super podívaná so slušnými hercami, vynikajúcou atmosférou a niekoľkými prekvapeniami. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama