Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amy vzruší pohled na bývalého přítele Penny. Ta si ale začne podle příznaků myslet, že ji postihla nějaká nemoc. Sheldon jí s radostí pomůže s diferenciální diagnózou... (TV Prima)

Recenze (9)

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně slabý díl. Řešení nadrženosti Amy je opravdu nezajímavé a otravné. Otravná je zatím i postava samotné Amy. V pozdějších sériích už bude více normální. Na druhé straně Bernadette je tady ještě sympatická a až v následujících sériích bude nesnesitelná, otravná a protivná. Tento díl nezachraňuje ani Howard a Raj, jejichž hádka o to, kdo je hrdina a kdo pomocník není moc zábavná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj desáté epizody se z větší části točí kolem Amy Farrah Fowler a mě bavilo sledovat vědecký rozbor jejích pocitů, protože ona i Sheldon jsou sice skvělí ve svých oborech, ale běžný život jim klade do cesty větší množství nástrah, než komukoli jinému. "Vždycky, když povečeřím s jeho matkou, dostanu druhý den šperk." / "Hůů." / "Kde jsi najednou sebral odvahu?" "To je jednoduché, ten pavouk ti leze po ruce." ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What is the best number? By the way, there's only one correct answer. 73 is the 21st prime number. Its mirror, 37, is the 12th, and its mirror, 21, is the product of multiplying - hang on to your hats - seven and three. Heh? Heh? Did I lie?" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Podle Sheldona je nejlepší číslo 73. Jeho představitel Jim Parsons se narodil v roce 1973 a toto je 73. epizoda seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama