Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

borec999

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála seriálov, ktorý sa podarilo dôstojne a veľmi pekne ukončiť. Nehovorím že mi Big Bang Theory nebude chýbať. No pri záverečnej scéne v obývačke som mal úprimne pocit, že koniec je správnym rozhodnutím. Dejové linky sa uzavreli, postavy vyvinuli a tvorcovia nám povedali všetko čo chceli a mali. PS: Prejav Sheldona musel dojať každého fanúšika... 100% ()

higuain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Big Bang byl kdysi top sitcom a jestli smích opravdu prodlužuje život, tak mu možná i vděčím za pár let navíc. Bohužel, jak to tak bývá, postupně se vyčerpal. Osobně jsem toho názoru, že konec seriálu měl nastat už pár sérií nazpět, stále poměrně vysoká sledovanost v USA ho ale držela naživu i přes již dlouho pokulhávající kvalitu. Poslední série to nijak nevytrhla, samotný finále se nicméně povedlo a seriál zakončilo velice důstojně, s dostatkem nostalgie i humoru. Škoda jen, že to nebylo o pár let dřív. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou se opakuji, že nepíši komentáře k jednotlivým dílům :)) Tento splněný vlhký sen všech nerdů a geeků si ho ale zaslouží. Parta okolo Sheldona a Leonarda mě provázela celých 12 let, doháněla mě k slzám a výbuchům smíchu. Vše jednou skončí a tak skončil i jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který si laťku dokázal více či méně udržet. Poslední dvoj-díl je krásná emocionální rozlučka. Díky za vše. Live long and prosper. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evidentně nejsem jediný, kdo standardně nekomentuje jednotlivé díly, ale tentokrát udělal výjimku. Taktéž určitě nejsem jediný, kdo nebyl zcela nadšený z posledních cca 2-3 sérií, které se již dost vlekly a pokulhávaly. TBBT si mě našla relativně později, než ostatní, nicméně od své první minuty si mě získala. Zažil jsem s nimi skvělé hodiny zábavy a u žádného jiného seriálu jsem se tak netěšil na další díly jako zde. Co říci závěrem. Zcela otevřeně a upřímně? Po dokoukání posledního dílu - který byl mimochodem perfektní a se vším všudy (takto se dělají závěry, pánové od GOT) - mě bylo opravdu upřímně smutno, jakmile jsem si uvědomil, že to všechno doopravdy končí. Přeci jenom, nemluvíme tu o pár dílech. Pro mě to bylo téměř 5 let. Taktéž se tedy na dálku, symbolicky a elektronicky loučím s touto bandou a děkuju jim za zpříjemnění mých večerů. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakkoliv poslední dvě tři série hraničily s utrpením a člověk na to koukal jen ze setrvačnosti a zvědavosti, finále se povedlo ukočírovat na výbornou. Pátá hvězda je tu sice spíše z nostalgie a některé linky si zasloužily více pozornosti (což je ale chyba spíš předchozích epizod, které čas k tomu určený plýtvaly horem dolem), nicméně je potěšující, že se seriál v samém závěru vrátil ke svým kořenům a dokázal důstojně zakončit úctyhodnou dvanáctiletou cestu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Penny (Kaley Cuoco) měla ve finální epizodě stejné tričko jako v první epizodě Pilot (2007). Howard (Simon Helberg) měl zase stejnou sponu na pásku jako v první epizodě. (Duoscop)
  • Hláška „naše děti budou chytrý a nádherný“ odkazuje na epizodu Pilot (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama