Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ráda, že období Mickeyho klubíku, Pošťáka Pata, Mašinky Tomáše, Teletabís a dalších záležitosti pro nejmenší, máme za sebou. V mnohém souhlasím s kulykem, šílená animace, znělku jsem nenáviděla, obsah každého dílu mi navracel obsah mého žaludku zpět. Při zaslechnutí otravného, pištícího dabingu jsem pocítila tik v oku a téměř znechuceně jsem se otřásla. Toto se stalo, když jsem nevychytala onen správný okamžik a telku jsem nevypla ještě před jeho začátkem. V té době jsem nakupovala zrovna vycházející levná DVD Krtečka, Pata a Mata, Potkali se u Kolína a dalších iks krásných večerníčků, to jsem si pak sama často sedávala se svým dítětem a užívali jsme si pohádky společně. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Pokuď vás váš přístroj neposlouchá, pořád zlobí a vydává divné zvuky, obraťte se na Mickeyho klubík aka Hypnožába. Spirálovité oční boule živočišného nemluvněte nejsou nic nezvyklého, netřeba obav!!! Samice tohoto živočišného druhu, nebo-li 'kojička', mohou začít selhávat na mysli, ale pro klid ve vašem rodinném zázemí je to ta nejmenší oběť. Závěrečný hudební doprovod zvaný 'Smrt problémům' má pro lidstvo asi hlubší význam, než jsme schopni pochopit.. Mimo tuhle nepochopitelnou anomálii má však Mickeyho klubík i nějakou vzdělávací hodnotu a rozvíjí logického myšlení. Testovaný subjekt: Lidské dítě; Muž, 8-12 měsíců (je pozorována brzká vyspělost tohoto lidského mláděte, doporučovaný věk se však nedoporučuje). ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

matthew.17 odpad!

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som bol odchovaný na šmolkoch, spidermanovy, princeznej sissi, xene, fantaghiro, malej morskej víle, káčerove... lebo keby som sa narodil neskôr a dožil som sa tohto, fakt neviem čo by zo mňa bolo. dnešná generácia hlúpne a nečudujme sa, keď takéto programy s nimi zachádzajú ako s debilmi. Toto je maximálne pre deti od jasličiek po prvý deň v škôlke. ()

papaguy odpad!

všechny recenze uživatele

V současném širém světě Disneyho tv produkce najdete skutečné poklady i dno televizní produkce, která pouze parazituje na originálních charakterech. Neodpadím často. Ale tohle je čisté televizní zlo. Levná animace, debilizace dětí. Ani ne tak scénářem, jako celkovým nevkusem. Jako "bonus" v české verzi odpudivý dabing. Walt Disney se obrací v hrobě. Zajímavý komentář: kulyk, Jara.Cimrman.jr. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama