Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Každé ráno jsem vzbuzen výkřiky ,,mámo, táto, támo, myš! Kaši ci, kašíí. A bonbo. Bombóoo" (Chvilka pauzy na přemýšlení o tom, které další potřeby se naléhavě hlásí o pozornost). ,,Mykýýý, Mykýho chlubík, Jo? Jo? Jo!" Takže se nevychcaný, s ranní erekcí a mordou, ve které se rozpouští i kvalitní kartáčky od herbadentu, dobývám do lenivého kompu, abych ,,už, ale už, tátoó, tátííí, táto, chlupík!!!" vypustil na světlo Bóžy mizerně animovanou, jednobrdózní píčovinu, která dětem vyhlodává do mozečků stejné díry, jako salva mrtviček těm na opačném konci spektra žití. S příběhy kreténů z klubu prokletých vstáváme, obědváme, večeříme, uleháme.... když přemýšlím, čím přitáhnout prapodivný šroubek u zásuvky, napadá mi, že pro rozřešení zavolám Myška věc.... jakmile zaslechnu ,,televize prima uvádí", chytají mě žaludeční křeče..... včera v tramvaji upadl nějakému harantovi cumel, já jej bryskně zvedl a vložil zpět do upatlané ručičky. Maminka onoho prďoly využila momentu k bleskové výchově, řkouc ,,a jak se říká, Pavlíčku? No? Kouzelné slůvko?" Moula plácl něco jako ,,keďuji", ovšem já se zamračil velice. Kouzelná slůvka přece jsou Myška, muška, Mickey Mouse! No do tyče (aby děti neomdlely). Přínos Myckeyho blbíku v podobě návodných rad dětem, jak počítat, rozeznávat barvy, tvary, nebo třeba nemoci a novotvary, naprosto přebíjí fakt, že jde o nehoráznou likvidačku všech rodičů, co nejsou na heroinu. Jedna hvězda za to, že Disneyho zmrdík nemá ještě delší stopáž. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Interaktivní jednoduchá a zábavná dvacetiminutovka, která malé prcky pobaví a trošku i naučí. Malé děti nehledají skrytá poselství či uměleckou hodnotu, mají rády barvy, smích, jednoduchý příběh a když se na ně Mickey ještě přímo obrací a vtahuje je tak do děje, jsou nadmíru spokojené. A zaujaté tváře třech mých nejmenších a občas i toho staršího mi stačí, abych klubík ocenil čtyřmi hvězdičkami. Pět nedám jen proto, že mě mé děti nutí dívat se na to s nimi. Asi jim taky začnu pouštět horory. ()

Reklama

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

Tongo 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na pár dílů díval když jsem byl malý, avšak u mě tento dětský seriál který má děti "učit" moc nebaví a ani se mi nelíbí .Jo a z Mickyho se stal učitel který vám kouká do duše když se vás ptá na otázku : Chtěly by jste se podívat do mého klubíku ?! VIDÍM ŽE ANO !!! . No ale i přes to všechno to furt není žádná hrůza(narozdíl od jiných dětských seriálů), takže za mě to jsou 3 hvězdy . ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Pokuď vás váš přístroj neposlouchá, pořád zlobí a vydává divné zvuky, obraťte se na Mickeyho klubík aka Hypnožába. Spirálovité oční boule živočišného nemluvněte nejsou nic nezvyklého, netřeba obav!!! Samice tohoto živočišného druhu, nebo-li 'kojička', mohou začít selhávat na mysli, ale pro klid ve vašem rodinném zázemí je to ta nejmenší oběť. Závěrečný hudební doprovod zvaný 'Smrt problémům' má pro lidstvo asi hlubší význam, než jsme schopni pochopit.. Mimo tuhle nepochopitelnou anomálii má však Mickeyho klubík i nějakou vzdělávací hodnotu a rozvíjí logického myšlení. Testovaný subjekt: Lidské dítě; Muž, 8-12 měsíců (je pozorována brzká vyspělost tohoto lidského mláděte, doporučovaný věk se však nedoporučuje). ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama