Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

SaimonG odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nevyužitý potenciál. Dítě to sice baví a umí díky tomu volat "hej ouško" ale taky pořád opakuje "fuj" od kačera. S porovnání s jinými pohádkami pro nejmenší (Káťa a Škubánek, Chaloupka na vršku, Štěňátko od Millera atd..) je tato americká představa idylického dětského klubíku, kde postava s hlasem kastráta všechno umí a ostatní jsou k ničemu, hodně ubohá. ()

Tongo 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na pár dílů díval když jsem byl malý, avšak u mě tento dětský seriál který má děti "učit" moc nebaví a ani se mi nelíbí .Jo a z Mickyho se stal učitel který vám kouká do duše když se vás ptá na otázku : Chtěly by jste se podívat do mého klubíku ?! VIDÍM ŽE ANO !!! . No ale i přes to všechno to furt není žádná hrůza(narozdíl od jiných dětských seriálů), takže za mě to jsou 3 hvězdy . ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

S Mickeyho Klubíkom je to tak, že sami od seba si to nikto nepozrie ... myslím tých odrastených jedincov. Dôvod je jasný. Pretože všetko čo sa tam deje ovládate, a samozrejme všetko čo sa tam deje je pre vás/nás hlúpe. Ale kvôli svojim ratolestiam o ôsmej ráno vstanete a pozeráte to s nimi aj napriek tomu utrpeniu čo vám to spôsobuje (a to nehovorí o českom dabingu ktorý je naprosto hrozný !). Nepopieram že niektoré časti ma bavili, ale niektoré sú tak výsostne hlúpe že moja tvár sa zafarbí do červena a chrlím jednu uštipačnú poznámku za druhou, a ani vulgarizmy nie sú výnimkou. Pre deti je to fajn, niečomu sa určite priučia, len tvorcovia by sa mali zamyslieť nad používaním Myškanástroja nad každou prkotinou :) ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ráda, že období Mickeyho klubíku, Pošťáka Pata, Mašinky Tomáše, Teletabís a dalších záležitosti pro nejmenší, máme za sebou. V mnohém souhlasím s kulykem, šílená animace, znělku jsem nenáviděla, obsah každého dílu mi navracel obsah mého žaludku zpět. Při zaslechnutí otravného, pištícího dabingu jsem pocítila tik v oku a téměř znechuceně jsem se otřásla. Toto se stalo, když jsem nevychytala onen správný okamžik a telku jsem nevypla ještě před jeho začátkem. V té době jsem nakupovala zrovna vycházející levná DVD Krtečka, Pata a Mata, Potkali se u Kolína a dalších iks krásných večerníčků, to jsem si pak sama často sedávala se svým dítětem a užívali jsme si pohádky společně. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama