Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

sona123 

všechny recenze uživatele

Ne, já věděla, že to bude ptákovina, ale bylo to ještě horší, než jsem čekala! Pár chvilek, kdy se zlodějíči dobývají do sejfu, na film nestačí, nehledě na to, že to tu všechno už bylo tisíckrát a tisíckrát jinak. Herecká dvojka je poměrně dobře sehraná, což o to, ale je to prostě zoufale málo. A dramatická zápletka? Směšná! Zoufale směšná. ()

Wopat 

všechny recenze uživatele

Rád se dívám na zlodějské filmy s nečekaným koncem a Zlodějská partie k nim poprávu patří. Antonio na konci vypadá, že má vše pod palcem, ale nakonec z toho všeho vyjde jako největší loutka. Morgan Freeman umí svým pohledem a absolutním klidem dokonale oklamat. Radha Mitchell má obrovský šarm. Opravdu pěkné herecké složení, které se postaralo o povedený snímek. ()

Reklama

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som k tomuto filmu pred jeho pozretím pristupoval ako k prepadáku ... vzhľadom k rôznym komentárom. Viacmenej môj názor je taký, že je to film veľmi podarený, s peknou zápletkou a zaujímavým priebehom. Pravda riadne by vinikol až vo chvíli, keby dostal k dispozícii minimálne dvojnásobnu dobu a trošku lepšiú réžiju. Ale bolo to pekné podívanie a rád si to niekedy zopakujem. ()

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Priemerná a miestami až silne podpriemerná „lumpáreň“, ktorá sa dá prežiť iba kvôli Freemanovi a Banderasovi, hoci tí tie svoje psie kusy hrajú len tak na pol huby. Z biedy filmík nevytrhne ani sexy Radha Mitchel a po vzhliadnutí tohto ničím výnimočného a naivného dielka (smelo sa to dá nazvať aj „strata času“), sa neviem zbaviť pocitu, že Morgan a Antonio do toho išli len pre nedostatok peňazí (smelo sa to dá nazvať aj „finančné prostriedky“). 2,49 log ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama